Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 04/12/09

I’m a Kombo

  • Foto: PR Foto: PR
Den ligger i en penthouse-lejlighed på Islands Brygge og du har nøjagtigt seks dage til at opleve restauranten "I’m a kombo", som lynhurtigt forsvinder igen.

I november var byens mest hypede restaurant-oplevelse Il Macello, som på en hemmelig location og skiftende åbningstider, fik byens gastronomer til at stå på nakken af hinanden for at få bord.

Og onsdag 4. november åbnede så en endnu mere spektakulær guerilla-restaurant, som lukker igen inden os almindeligt dødelige får nået at sige "bordbestilling".

Det er kokkene Bo Lindegaard og Lasse Askov, som med madkonceptet "I’m a Kombo" forsøger at bringe nyt liv til den københavnske restaurantscene i disse dage, hvor michelin-inspektøren er rejst hjem og alle bare venter på at stjernerne bliver fordelt til marts. Sådan én har Askov allerede på samvittigheden, da han ved sidste uddeling blev hædret for sin indsats på Kokkeriet.

Restaurantens adresse er det navnkundige A-huset yderst på Islands Brygge, der for nogle år siden lagde rå lokaler til nogle af byens bedste fester. Nu har huset skiftet navn til Stay-bygningen, men interiøret skulle være det samme: Store industrielle pakhus-lignende lokaler med masser af plads og en fantastisk udsigt over den sydlige del af Københavns Havn.

"Lejligheden indeholder et simpelt og minimalistisk køkken og et langbord med plads til 25 gæster. Derudover er lokalet stort set tomt, for det er oplevelsen omkring bordet, og det der er på tallerkenerne, som er det væsentlige. Jeg vil ikke sige så meget om menuen. Kun at der venter gæsterne overraskelser, oplevelser og velsmag," siger Bo Lindegaard.

Han har tidligere været en del af holdet på Madeleines Madteater som kreativ chef, så "I´m a Kombos" gæster skal nok forvente sig en overraskelse eller to.

Guerilla-restauranten åbnede 2. december og kører til 19. december. Men til og med 13. december er der allerede fuldt booket. Så nysgerrige københavnere har altså kun seks dage til at prøve konceptet. 

Se på kortet, hvor A-huset ligger.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.