Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 17/01/14

Hvis du vil have lidt at læse i...

... og bruge som inspiration og godnatlæsning, har du her et par boganbefalinger, som kan bruges som gode, letlæselige opslagsværk, der forklarer dig lidt om vinens lingo, og hvordan du sætter ord på det, du smager.

»Den lille vinsmager« – af Mads Rudolf

Denne lille bog tager dig i hånden og forklarer, hvorfor vinen smager, som den gør. Uhøjtideligt og i højt humør blander Mads Rudolf videnskab med lidenskab og kombinerer enkle mundgribelige eksempler med mere hardcore teori til dem, der har lyst til at dykke dybere ned. Der er også mange spændende interviews med nogle af verdens bedste vinsmagere, der fortæller om deres vej fra det første glas.

»Smag på Vin« – af Gunnar Steen Rasmussen

Denne bog kombinerer på meget fin vis både en smule om selve smagen, men dens rigtig stærke side er forklaringerne på vinverdenens sprog. Du bliver taget rundt i verden og lærer samtidig både lidt om, hvordan man vælger vin på restaurantens kort og supermarkedets hylder, kombinationer af mad og vin, og hvad det nu lige betyder, når nogen snakker om vinens gardiner.

AOK Tjenester