Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Husmanns Vinstue

Husmanns Vinstue

Larsbjørnsstræde 2
1454 København K

Åbningstider

Man-fre 11:30-18:00, lør 12:00-17:00, lukket søn- og helligdage , Op til jul desuden åbent 19.00-24.00 torsdag og fredag

Kontakt

33 11 58 86
 

Diverse

AOK anbefaler

Køkkentype

Dansk - traditionelt

Smørrebrød

Måltider

Frokost

Atmosfære

Klassikere

 

 

 

Vinstuen har speciale i dansk frokost. Du kan for eksempel få røget lammelår med lun røræg eller kryddersild med karrysalat. Her er der lavt til loftet, men stemningen er høj.
Det kommer nok som en overraskelse for de færreste, at Husmanns Vinstue ikke serverer megen vin. Årsagen er selvfølgelig at vin passer dårligt til dansk smørrebrød og mange lune retter fra det klassiske, danske køkken, som Husmanns vinstue har specialiseret sig i.

Husmanns Vinstue på hjørnet af Vestergade og Larsbjørnsstræde er et godt sted, hvis du skal spise en forretningsfrokost med én eller flere, som sætter pris på smørrebrød og revelsben og en uformel, hyggelig atmosfære.

Indtil 1912 var kvinder forment adgang til kælderbeværtningen. Ikke på grund af diskrimination, men for at beskytte kvinderne mod prostitution, som var almindelig i Pisserenden dengang. Selvom det ikke længere forholder sig sådan, gør Husmann på sit menukort en dyd ud af at være et sted for mænd, hvilket unægteligt føles lidt underligt, når man som kvinde gæster stedet. Betjeningen er dog effektiv uanset hvilket køn gæsterne har.

Maden er veltillavet og smørrebrødssedlen har ikke færre end 27 numre læg dertil dagens sild og specialitet på tavlen. Vil du holde hovedet klart, smager en Tuborg Super Light uden alkohol bedre til sild end dansk vand.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.