Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 11/04/16

Hummer

  • Hummer i Nyhavn. Foto: Sara Gangsted

    Hummer i Nyhavn.

    Foto: Sara Gangsted

I Nyhavn står den på hummer. Som i hummersnacks, hummerchips, karamelliseret hummer og generelt store fede flotte saftige hummere i alle afskygninger.

Og for ikke at gøre det sværere end det er, så kalder ejerne deres nye restaurant for HUMMER. Den ligger på solsiden i Nyhavn, nærmere betegnet nr. 63A, og de har bygget om et halvt år og kastet ca. 5 millioner i projektet for at give København alt det bedste, hummeren står for.

Det eksklusive krebsdyr trives som bekendt bedst med liflige dråber, så HUMMERs vinkort er fokuseret laserskarpt omkring champagne, cremant, cava, prosecco, lambrusco, rosé, hvidvin og en lille smule rødvin. Her er til gengæld ikke noget fadølsanlæg, og også kun en enkelt øl på kortet. Hummer rimer nemlig på bobler, sol og fedtede fingre.

Ejerne, Michael, Niels og Mads, vil os det godt, så for at gøre deres hjemmearbejde ordentligt inden åbning, har de været på 'studietur' til New York, Maine (USA) og Halifax (Canada), hvor de blandt andet fiskede hummer, besøgte en fisker som har fanget hummer i 69 år, spiste på et utal af hummerrestauranter samt gæstede et hummeropdræt og hummermuseum.

HUMMER har plads til 42 gæster inde og 50 gæster udenfor på terrassen, stemningen er afslappet og priserne ganske fornuftige - fire hummersnacks fås for 150 kr., mens hovedretterne starter ved 185 kr. for hummer, sprængte brisler, havesyre med tomatchutney.

Michael Rønnebæk-Rørth har i forvejen Restaurant Koefoed, og har i forbindelse med åbningen af HUMMER allieret sig med Thomas Rode som hjælper til med at udvikle retterne og den gastronomiske profil.

Hvad: Hummer
Hvor: Nyhavn 63A

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.