Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 31/01/14

House of Steaks

  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
Saftige steaks til fair priser og masser af hverdagsluksus er hovedingredienserne hos House of Steaks.

House of Steaks slog dørene op d. 31. januar 2014 i lokaler på Godthåbsvej, der tidligere husede et fransk brasserie. Foie-gras og omelet er nu fortid, for indehaverne af den nye restaurant mener, at Frederiksberg i den grad mangler et ordentligt steak house, hvor pris og kvalitet er i balance.

House of Steaks ligger således i et hidtil uudnyttet mellemleje, der bedst kan betegnes som "hverdags deluxe". Man ønsker altså hverken at konkurrere med byens billige eller virkelig dyre bøfrestauranter.

Ikke desto mindre, er der kælet for detaljerne i det sofistikerede lokale med plads til ca. 45 spisende gæster. En højglanspoleret bar i sort lak og mørkt træ er fokuspunktet omgivet af rå, sortbejdsede borde og læderbetrukne træstole. Henslængte fåreskind og sirlige stearinlysholdere sørger for en gedigen hyggefaktor, der kan føre til timelange hyggesnakke over maden.

Rundt omkring hænger også bisonhorn og andre vaskeægte "western"-genstande, hvilket binder fint an til køkkenets primære ingrediens: Amerikansk, majsfodret kvæg af prima kvalitet fra Greater Omaha. De saftige steaks fra Guds eget land får på menukortet følgeskab af udvalgte udskæringer af blandt andet krogmodnet dansk kød samt kvæg fra Uruguay. Er humøret ikke til en stor bøf, kan du også gå ombord i spareribs, hotwings, kyllingebryst eller laks.

De fleste bøffer kan vælges i to størrelser alt efter sult og pengepung, og prislejet er yderst sympatisk, skal vi hilse at sige. For eksempel står en steak af oksefilet i 180 kr. for 200 gr. og 210 kr. for 300 gr. Skal der sættes trumf på, kan du få en T-bone steak på 375 gr. til 200 kr. eller en ordentlig moppedreng på 500 gr. for 260 kr. Til alle steaks medfølger en sauce efter eget valg, samt en side order med salat eller grønt og en side order med en af husets kartoffelvarianter.

På drikkevaresiden følger man også ambitionen om at tilbyde kvalitet til en fair pris. Der er et overskueligt udvalg af øl og vin på kortet, samt en husets hvid- og rødvin på glas og flaske. I baren kreeres også et mindre udvalg af klassiske sjusser som Jack D og cola samt Mojito. Cocktailen eller et glas vin kan du med fordel nyde ved bordet, hvor der altid serveres jordnødder som snacks inden middagen.

Bag House of Steaks står erfarne kræfter fra restaurationsbranchen, der, foruden Frederiksbergs ikoniske Café Den Blå Hund, også driver den amerikansk-inspirerede "The Bronx Burger Bar" på Nørrebro og ved Vandkunsten.

Book dit bord online

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.