Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

House of Souls

  • house of souls Foto: Bent K Rasmussenhouse of souls Foto: Bent K Rasmussen
Ikke langt fra Rådhuspladsen og tæt på Gammeltorv kan du spise kreolsk mad i bedste New Orleans-stil i et hyggeligt lokale.

Indretningen
Lyse lokaler med hvide træpaneler helt op til loftet der ligger højt. Hvis det nu havde været i New Orleans, så havde der været brug for de store ventilatorer, der kigger ned fra højden. Det, de ser til gengæld, er mennesker, der får varmen af den kreolerkrydrede mad.

Maden
Menukortet har otte forretter og otte hovedretter, men det betyder ikke noget for stamgæsten, der kommer efter sin Jambalaya eller Seafood Gumbo, som er en kraftig fiskesuppe. Jambalaya skal prøves en gang i livet, for at smage hvordan cajunkøkkenet kan konkurrere med det valencianske om risretter med skaldyr, skinke, pølse og kylling. Køkkenchefen er fra Barbados og anbefaler bl.a. blackened catfish og amerikanske vine til den jazz, der kommer ud af højttalerne.

I kælderen ligger baren Retro, som Souls også ejer.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.