Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 11/01/18

Hotel d'Angleterre til tops med internationale priser

  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
Det historiske hvide hotel på Kongens Nytorv sætter en tyk streg under kvaliteten efter de netop har modtaget to fornemme priser. Både en til hotellet og en til deres restaurant Marchal.

Det er selvfølgelig altid godt at vinde priser og blive anerkendt i det store udland, men nogle priser er bare mere værd end andre.

Enter: Condé Nast.

Det er et af verdens største brands med et samlet publikum på omkring 164 millioner læsere og ejer blandt andet Vogue og Vanity Fair, samt altså nok verdens mest inddlydelsesrige rejsemagasin - Condé Nast Traveler.

De har netop udgivet deres 'Gold List' for 2018 med deres absolutte favorithoteller i hele verden. Eneste danske hotel, der klarede skærene var såmænd den gamle dame på Kongens Nytorv.

Læs også: Nu åbner Vesterbros nye asiatiske smagsekplosion

Ud over af være det eneste hotel, der klarede skærene i Danmark, var d'Angleterre også blot ét ud af tre hotellet i Norden, der kom på listen (The Thief i Norge og Ett Hem i Stockholm - ingen fra Finland/Island/Færøerne). Se hele listen her.

Hotel d’Angleterre blev etableret i 1755 og er som legendarisk københavnsk institution berømt for sin elegance, luksus og verdensstjerners klart foretrukne Københavnerhotel. Hotellet har været under forvandling og er med udgangspunkt i stedets rige historie blevet relanceret som et revitaliseret grand palais.

Overdådige billeder: Hotel d'Angleterre dannede rammen om episk middagsselskab

De rummelige og elegant udsmykkede suiter og værelser, på mellem 35 m2 og 250 m2, er indrettet individuelt, så de tilbyder klassisk komfort med et moderne strøg.

Hotelgæster og besøgende kan nyde det moderne fransk/nordiske køkken i hotellets Michelin-restaurant og bar, Marchal, samt på den stilfulde champagnebar Balthazar.

Når vi alligevel lige taler om Restaurant Marchal, skal det måske også lige nævnes, at køkkenchefen dernede, Andreas Bagh også er startet 2018 rigtig godt. Han og hans team er nemlig blevet tildelt Andrew Harpers Grand Awards 2018 på listen over bedste hotel-restauranter og fremhævet i The Hideaway Report med begrundelsen:

»I en mad-gal by som København, kræver det noget helt ekstraordinært at tiltrække gæster, der ikke i forvejen bor på hotellet. Michelin-restauranten Marchal lykkedes til fulde med dette takket være en menu med sofistikerede comfort food retter...«.

Se hele listen her.