Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 16/02/17

Hotel d'Angleterre disker op med landets mest eksklusive Afternoon Tea

  • Der er dømt luksus for alle pengene, når Hotel d'Angleterre introducerer deres version af Afternoon Tea. Og hvem har egentlig nogensinde sagt, man ikke kan drikke Krug champagne på en søndag?Afternoon Tea hos Hotel d'Angleterre afholdes hver søndag kl. 15-17.Læs mere lige her. Foto: PR

    Der er dømt luksus for alle pengene, når Hotel d'Angleterre introducerer deres version af Afternoon Tea. Og hvem har egentlig nogensinde sagt, man ikke kan drikke Krug champagne på en søndag?

    Afternoon Tea hos Hotel d'Angleterre afholdes hver søndag kl. 15-17.
    Læs mere lige her.

    Foto: PR
Der er dømt luksus for alle pengene, når Hotel d'Angleterre introducerer deres version af Afternoon Tea. Og hvem har egentlig nogensinde sagt, man ikke kan drikke Krug champagne på en søndag?

Hotel d'Angleterre er og bliver toppen af luksus herhjemme.

Det er her film- og rockstjernerne bor, de har egen Michelin-restaurant, en Sønddagsbrunch der er udsolgt utallige måneder frem - og så er deres alenlange historie helt unik.

Se billederne: Her er Hotel d'Angleterres vilde Afternoon Tea med champagne

Opkaldt efter en engelsk klub helt tilbage i 1755 får den på de helt store nagler, når det historiske vingesus blæser igennem de eksklusive lokaler.

Fra 26. februar giver de den lige endnu et luksus-nøk opad.

Læs også: Københavnsk brunch kåret som en af verdens bedste

Her er der nemlig premiere på deres version af Afternoon Tea. Det er jo en klassisk engelsk tradition, hvor man bliver trakteret med lidt agurkesandwich, scones, kager og selvfølgelig te.

Sådan bliver det ikke helt på d'Angleterre.

Billedserie: Oplev landets mest eksklusive Afternoon Tea

Her har de omdannet den pompøse Gallery Hall til en anden verden. Man bliver mødt af en tjener i høj hat, der åbner døren, man bliver ekskorteret til sit bord (der er kun 24 pladser), får hældt Krug champagne i glasset, og så starter showet ellers.

Foto: PR

Kæmpestore fuglebure i guld danner rammen om 2x3 serveringer - en omgang med tre salte retter - selvfølgelig agurk, men også trøffel, foie gras og hummer - og en omgang med de tre serveringer, hvor den søde tand kommer i højt humør.

Se billederne: Her er Hotel d'Angleterres vilde Afternoon Tea med champagne

Omdrejningspunktet er Krug champagne, som man selvfølgelig kan tilkøbe mere af - og i endnu mere dekadente versioner - men der bliver også serveret en nøje udvalgt te og hele herligheden kan prøves for 645 kr.

Der er dømt luksus for alle pengene, når Hotel d'Angleterre introducerer deres version af Afternoon Tea. Og hvem har egentlig nogensinde sagt, man ikke kan drikke Krug champagne på en søndag?Afternoon Tea hos Hotel d'Angleterre afholdes hver søndag kl. 15-17.Læs mere lige her. Foto: PR

Hvad: Krug Afternoon ”Tea” hos d’Angleterre (Gallery Hall)
Hvor: Hotel d’Angleterre, Kongens Nytorv, 1050 København K
Hvornår: Fra den 26. februar 2017 og efterfølgende hver søndag kl. 15-17
Hvor meget: 645 kr., inklusiv et glas Krug Grande Cuvée