Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 19/03/12

Hooters kommer til København

  • Foto: PR Foto: PR
Efter amerikansk forbillede er bøffer, burgere og letpåklædte kvinder parate til at indtage København.

...

Hvilken mand elsker ikke at få serveret kolde fadøl af smukke kvinder uden alt for meget tøj på?

Det har Jacob Vestergaard længe spurgt sig selv om, og nu er der for alvor kommet skred i hans drøm: At føre den amerikanske restaurant-kæde Hooters til Danmark.

Jacob Vestergaard, der beskriver sig selv som iværksætter- og ejendomsudvikler, fik ideen efter at have rejst rundt i USA og besøgt de populære restauranter. Han tog kontakt til Hooters’ direktør, og efter flere års forhandlinger, har han nu endelig fået lov til at åbne en gren af den ærke-amerikanske franchise-virksomhed i Danmark - forhåbentlig allerede til sommer.

Læs også: Noma-chef pryder Time-forside

Mangler de helt rigtige lokaler
Der er bare ét problem. Jacob Vestergaard har ikke noget lokale. Derfor har han indrykket en annonce i Berlingske:

"Vi søger et samarbejde med en, der har de helt rigtige lokaler til det unikke koncept", skriver han.

Håbet er, at en restaurant i området omkring Axeltorv eller Ny Østergade i Indre København vil melde sig, forklarer Jacob Vestergaard over for Berlingske Nyhedsbureau.

»Familierestaurant på linje med McDonalds«

Det mildt sagt temmelig succesfulde koncept bag Hooters mikser hamburgere, bøffer og kolde fadøl med kvindelige tjenere i uniformer, som ikke efterlader alt for meget til fantasien. Navnet Hooters er desuden amerikansk slang for bryster.

Selvom Jacob Vestergaard ikke lægger skjul på, at personalet skal se godt ud og kunne underholde gæsterne, mener han, at der hersker et forkert billede af Hooters:

"Folk har mange fordomme om Hooters, men faktum er, at restauranten intet har med frække piger at gøre. Det er ikke »miss wet T-shirt« eller noget strip-inspireret. Hooters i USA er en familierestaurant på linje med McDonald’s", siger han til Berlingske Nyhedsbureau.

Foruden restauranter i hele USA finder man Hooters i 27 lande verden over. Når først kæden er blevet et hit i København - og det er Jacob Vestergaard sikker på, at den bliver - er drømmen at udvide Hooters-imperiet til for eksempel Aarhus, Stockholm eller Oslo.

Kunderne skal nok komme, for som han siger:

Hvem har ikke lyst til at få serveret kolde øl af flotte piger?

Læs også:
De 5 gode bøffer - hvis du er mere interesseret i mad end i D-skåle
Se hvor du har råd til at spise michelin-stjernemad

Skriv en kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Kommentarer

kvinder spiser ikke burgers og wings?

... hvis man læse L Smith's indlæg, skal man så forstå at kvinder ikke spiser burgers og buffalo wings eller drikker øl?

I usa er hooters en familie restaurant, personalet er kendt for at tale mere med kunderne end gennemsnits stederne i usa.. Deres fastfood er middel og service er (altid) fin.

folk spiser stadig på mcd selvom deres kvalitet bedst af alt kan kaldes tvivsomt, hooters er trods alt meget bedre end mcd, men mcd har alligevel slået rod her.

 

Med Svenske Servitricer?

Har ikke selv besøgt Hooter's, da jeg er kvinde. Har set på det udefra i Dallas, hvor det ligger gemt ved siden of House of Blues.

Egentligt, så tror jeg, at København ikke er stedet. Som så meget andet, der ikke har rod her, så tvivler jeg på, at det går, når nyhedsinterresen er væk. Danskere er så pris- og kvalitetsbevidst og der skal mere end et par store babser og nogle korte shorts for at trække folk til.
Jeg synes at det er en uinteressant koncept.

Vil ønske, en entrepreneur som Jakob Vestergaard vil åbne en ordetligt Roller Rink (indendørs rulleskøjte lokale med ramasjang) i stedet for, så vi kunne i København løbe på rullerskøjter hele året indendørs og til musik. Med disko om aftenen og sunde mad tilbud. Det ville virkelig klæde vores hovedstad! Og jeg gad godt kunne køre på rullerskøjter med familierne og alle de skæve folk, der holder af at rulle til musik i gode omgivelser. Det er noget, som vi mangler.