Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Hong Cheng

I januar 2003 åbnede en ny kinesisk restaurant på Jagtvej på Østerbro. Den ligger tæt på krydset mellem Jagtvej og Østerbrogade og har billige priser, en stor buffet og en hyggelig belysning.
I januar 2003 åbnede Yong Jiu Chen og Hong Cheng en kinesisk restaurant på Jagtvej på Østerbro, hvor Øbrohus Selskabslokale før lå. Den ligger tæt på krydset mellem Jagtvej og Østerbrogade og har billige priser, en stor buffet og en hyggelig belysning.

Maden
Vil du spise a la carte, finder du de gængse kinesiske retter på menukortet, men også en rejecocktail blandt forretterne. For en vegetar er her ikke meget at komme efter, men kødspisere har omkring otte retter at vælge imellem, hvadenten du har lyst til fisk, svinekød, oksekød, kylling, nudler eller and. Den dyreste ret på kortet er Peking And, som skal bestilles to dage før og til mindst to personer. Maden danskervenlig i styrke.

Fra 17.00 - 22.00 har restauranten buffet og barbeque, hvor du får

  • Velkomstdrink
  • Fire slags kød
  • Stort salatbord
  • Kinesisk buffet med 24 varme retter
  • Frisk frugt
Har du ungerne med, kan de få børneportioner til halv pris, hvis de er under 12 år, eller en børnemenu med pølser, fiskefilet eller kylling med pommes frites. Vil du have maden med hjem, får du 20 procent rabat på den pris, som står i spisekortet.

Indretningen
Du træder først ind i en stor entre. I venstre side, et par trin op, finder du restauranten. Den er indrettet med fin dæmpet belysning, en stor buffet for den ene væg, en lang bar hvor man kan hente take away og mange borde, hvoraf nogle er adskilt af en glasplade, så man ikke føler, at man sidder så tæt. Bordene ud til Jagtvej er måske ikke de mest hyggelige, men som regel er der plads nok, til at du kan bede om at komme til at sidde et andet sted.

 

Læs Alt Om Restauranter i København.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester