Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Hong Cheng

Hong Cheng

Jagtvej 219
2100 København Ø

Åbningstider

Se hjemmeside

Kontakt

39 29 17 58
 

Køkkentype

Kinesisk

 

 

 

I januar 2003 åbnede en ny kinesisk restaurant på Jagtvej på Østerbro. Den ligger tæt på krydset mellem Jagtvej og Østerbrogade og har billige priser, en stor buffet og en hyggelig belysning.

I januar 2003 åbnede Yong Jiu Chen og Hong Cheng en kinesisk restaurant på Jagtvej på Østerbro, hvor Øbrohus Selskabslokale før lå. Den ligger tæt på krydset mellem Jagtvej og Østerbrogade og har billige priser, en stor buffet og en hyggelig belysning.

Maden
Vil du spise a la carte, finder du de gængse kinesiske retter på menukortet, men også en rejecocktail blandt forretterne. Restauranten har omkring otte retter at vælge imellem, hvad enten du har lyst til fisk, svinekød, oksekød, kylling, nudler eller and.

Den dyreste ret på kortet er Peking And, som skal bestilles to dage før og til mindst to personer. Maden er danskervenlig i styrke.

Fra 17.00 - 22.00 har restauranten buffet og barbecue, hvor du får:
 Velkomstdrink
 Fire slags kød
 Stort salatbord
 Kinesisk buffet med 24 varme retter
 Frisk frugt

Har du ungerne med, kan de få børneportioner til halv pris, hvis de er under 12 år, eller en børnemenu med pølser, fiskefilet eller kylling med pommes frites.

Indretningen
Du træder først ind i en stor entre. I venstre side, et par trin op, finder du restauranten. Den er indrettet med fin dæmpet belysning, en stor buffet ved den ene væg, en lang bar hvor man kan hente take-away og mange borde, hvoraf nogle er adskilt af en glasplade, så man ikke føler, at man sidder så tæt.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.