Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 28/04/14

Höst

Höst

Nørre Farimagsgade 41
1364 København K

Åbningstider

Alle ugens dage kl. 17.30 – 24.00
Sidste bestilling kl. 21.30

Kontakt

89 93 84 09
 

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: NIels Ahlmann Olesen Foto: NIels Ahlmann Olesen
På Höst kan du få folkelig ny-nordisk mad helt uden dogmer.

Höst er Cofoco drengenes niende restaurant i København. Den ligger på det travle hjørne mellem Nørre Farimagsgade og Ahlefeldtsgade, i smørhullet mellem Ørstedsparken og Nansensgade. Her lå tidligere den populære drinksbar Barbarellah.

I efteråret 2012 overtog Cofoco adressen med restaurant Höst. De laver folkelig ny-nordisk mad anno 2012, helt uden dogmer. Det vil sige, de køber de bedste råvarer til prisen, så hvis den bedste and er fransk, så serverer de fransk and, men på ny-nordisk vis. Maden skal være tilgængelig, både hvad angår det man får på tallerkenen, og det man betaler.

Køkkenchefen på restaurant Höst hedder Jonas Christensen, der tidligere har været køkkenchef på 1. th. og souschef på MR og Hermann. Her er plads til i alt 100 spisende gæster fordelt på stue-og kælderetage.

Menukortet er klassisk Cofoco og består en fast tre retters menu til 275 kr. og et lille a la carte udvalg.

På Höst har Cofoco arbejdet meget med indretningen og oplevelsen omkring måltidet som et bærende element, og der er samarbejdet med designhuset Menu i de nyrenoverede lokaler.

'Samarbejdet med Menu har resulteret i en restaurant, der virkelig efterlever min grundtanke om, at man sagtens kan gå ud at spise på en vildt flot restaurant uden at skulle betale kassen', siger ejer Torben Klitbo.

Grundideen har været at arbejde med den materialeæstetik, som man finder, hvis man spiser de steder, hvor råvarerne produceres, for så at fortolke det i en urban og moderne sammenhæng. Det har skabt nogle anderledes og afslappede rum, hvor nutidigt design, stram arkitektur og landlig hygge blandes, bl.a. med de rå murstensvægge der er pudset op og masser af rustikt træ.

Brugeromtale
Oprettet af: Adam Bruun Christensen 28. apr 2013
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.