Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 28/04/14

Höst

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: NIels Ahlmann Olesen Foto: NIels Ahlmann Olesen
På Höst kan du få folkelig ny-nordisk mad helt uden dogmer.

Höst er Cofoco drengenes niende restaurant i København. Den ligger på det travle hjørne mellem Nørre Farimagsgade og Ahlefeldtsgade, i smørhullet mellem Ørstedsparken og Nansensgade. Her lå tidligere den populære drinksbar Barbarellah.

I efteråret 2012 overtog Cofoco adressen med restaurant Höst. De laver folkelig ny-nordisk mad anno 2012, helt uden dogmer. Det vil sige, de køber de bedste råvarer til prisen, så hvis den bedste and er fransk, så serverer de fransk and, men på ny-nordisk vis. Maden skal være tilgængelig, både hvad angår det man får på tallerkenen, og det man betaler.

Køkkenchefen på restaurant Höst hedder Jonas Christensen, der tidligere har været køkkenchef på 1. th. og souschef på MR og Hermann. Her er plads til i alt 100 spisende gæster fordelt på stue-og kælderetage.

Menukortet er klassisk Cofoco og består en fast tre retters menu til 275 kr. og et lille a la carte udvalg.

På Höst har Cofoco arbejdet meget med indretningen og oplevelsen omkring måltidet som et bærende element, og der er samarbejdet med designhuset Menu i de nyrenoverede lokaler.

'Samarbejdet med Menu har resulteret i en restaurant, der virkelig efterlever min grundtanke om, at man sagtens kan gå ud at spise på en vildt flot restaurant uden at skulle betale kassen', siger ejer Torben Klitbo.

Grundideen har været at arbejde med den materialeæstetik, som man finder, hvis man spiser de steder, hvor råvarerne produceres, for så at fortolke det i en urban og moderne sammenhæng. Det har skabt nogle anderledes og afslappede rum, hvor nutidigt design, stram arkitektur og landlig hygge blandes, bl.a. med de rå murstensvægge der er pudset op og masser af rustikt træ.

Brugeromtale
Oprettet af: Adam Bruun Christensen 28. apr 2013
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Kejserens nye klæder

Det er den første meget store skuffelse efter 4 spændende oplevelser i restauranter anmeldt af AOK. Temperaturen i lokalet var ca 30 grader, og det var uudholdeligt, med nul ventilation. Det blev ikke bedre med at starteren bestod af noget krat i flammer, som alle gæster i lokalet fik, så tempetauren gik endnu mere op. Men asken hverken smagte af noget eller gav noget som helst plus i henhold til resten af retten, der bestod af et lille stykke hummer og en kyllingefod. Denne var også brændt godt til og smagte af overfriteret knogle. Retten bestod også af en skål med gulerodspaguetti i en slags consomé. Men det var som om det hele ikke rigtigt hørte sammen da der igen ledetråd var. Ligeledes ubalanceret var hovedretten med kalvekød, i en sovs med marv og en anden sovs med bær og rødbede, under et tag af crisps. Det va en blanding at smage der ikke klædge hinanden. Servicen var uheldigvis meget ujævn: stressede tjenere der ikke smilede og fik os næsten til at føle os uvelkomne. Vores besøg på Höst var ment til at blive stjernen af vores Københavnstur, men endte med at blive en stor skuffelse. Kun desserten var interessant. Vi kan simpelthen ikke forstå at så mange mennesker vælger at blive ført bag lyset og endda udtrykker tilfredshed. Ligesom H.C. Andersens æventyr.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester