Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 17/10/17

Hip sundhedskæde rykker ind i Københavns Lufthavn

  • 100 procent plantebaseret burger. Foto: PR

    100 procent plantebaseret burger.

    Foto: PR
Nu kan alle i lufthavnen få acai bowls, glutenfri pandekager, sandwiches, brunch og burger – og alt sammen 100 procent plantebaseret.

Tiden hvor sult i lufthavnen var lig med en tom pengepung eller dårlig mad er for længst forbi. Lufthavnen har gjort en dyd ud af at få gode koncepter ind, så man kan fylde maven godt op, inden flyet letter - eller efter landing.

Læs også: Se billederne: Sådan så Københavns Lufthavn ud i gamle dage

42Raw startede ud som det første raw-food spisested i København. De har siden ændret lidt i konceptet, så leder du efter mad, der ikke er fyldt med tilsætningsstoffer, sukker, gluten og laktose – men i stedet byder på masser af grøntsager og gode fedtstoffer, så har 42Raw specialiseret sig i kost, der er 100 % plantebaseret.

42Raw åbnede for første gang dørene til restauranten i Pilestræde tilbage i 2009, hvor ejeren Jesper Rydahl fik lyst til at servere anderledes fast food og juice til danskerne. Siden er 42Raw med sit stærke koncept blevet til langt mere end salater, juice og smoothies. På menuen finder du i dag også en burger, hvor bøffen er lavet af blandt andet svampe, mens bollen er af boghvedemel og rismel.

Læs også: Se de historiske billeder hvor Københavns Lufthavn fyldte 90 år

Og på landsiden af lufthavnen er der i oktober 2017 åbnet den fjerde butik i rækken.

»Vi er stolte over at byde 42Raw velkommen i lufthavnen. De rejsende såvel som de ansatte i Københavns Lufthavn efterspørger sund og nærende mad. Desuden efterspørges veganske muligheder på et hidtil uset niveau, og vi ser større og større interesse for plantebaserede og økologiske alternativer. Mad, som man kan nyde i afslappede rammer, men også som et måltid, der kan tages med på farten – ud mod Danmark eller ud mod verden. 42Raw imødekommer denne efterspørgsel på en unik og bæredygtig måde,« fortæller lufthavnen i en pressemeddelelse.

42Raw ligger på landsiden af terminal 2, og kan såldes også besøges af folk, der måske skal aflevere eller hente gæster. Her inde kan man få alt fra acai bowls og glutenfri pandekager til sandwiches, brunch og burger – og altså alt sammen 100 procent plantebaseret.

Hvad: 42Raw i lufthavnen
Hvor: Landsiden af Terminal 2 i lufthavnen, Lufthavnsboulevarden 6