Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 21/06/12

Hero Kitchen & Bar

Hero Kitchen & Bar

Jarmers Plads 3
1551 København V

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag-torsdag: 17:00-23:00
Fredag - Lørdag: 17:00 - 02:00
Søndag: 17:00 - 23:00

Kontakt

+45 69696000
 

Diverse

Lukket

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Restauranten holder lukket indtil april, da hotellet er under ombygning.

Minimalistisk japaner ved Jarmers Plads.
...

Adressen Jarmers Plads nr. 3, lige ved Hotel Fox, har ført en omskiftelig tilværelse og har igennem tiden fået et par restauratører til at pakke suppeskeen sammen. Nu kommer helten og redder det hele som i alle gode film. 'Hero' er nemlig navnet på nyeste satsning i de centrale lokaler, og denne gang er det med masser af erfaring og succes i den københavnske restaurationsmiljø i ryggen.

Det er nemlig Nord Gruppen, som i forvejen driver blandt andet Nord Natklub, The Jane og Cocks and Cows, som nu tager brydertag med Jarmers Plads.

Stilen er minimalistisk japansk mad til billige priser og vil ligesom Cofoco og Madklubben køre konceptet med masser af gæster gennem restauranten til lave kuvertpriser.

Line Storm, der har været kok i fire år på The Paul og to år på en japansk restaurant, er køkkenchef og skal forkæle gæsternes ganer. Menuen spænder bredt og byder blandt andet på spicy seafood supper, sake-laks med shiso-ingefærsovs og grillet andebryst med appelsin-teriyaki-sovs samt grillet oksekød i yozu-sauce. Råvarerne er så vidt muligt fra lokalområdet, men meget importeres også direkte fra Japan.

Hero er indrettet i Tokyo-wooden-style med store hyggelige sofabåse, en lang spisebar og en cocktailbar i midten af rummet, hvorfra personalets favorit, Sake Bombs (Sake dumped ned i et lille fadølsglas) langes over desken. Hero åbner fredag 22. juni 2012.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.