Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Hereford Village

Over Rosenthals forretning i begyndelsen af Strøget åbnede i sommeren 2003 en restaurant med spareribs som speciale i. I de 650 kvadratmeter store lokaler, hvor der før var kontorer, er nu plads til 150 gæster.
Over Rosenthals forretning i begyndelsen af Strøget åbnede i sommeren 2003 en restaurant med spareribs som speciale i. I de 650 kvadratmeter store lokaler, hvor der før var kontorer, er nu plads til 150 gæster. De kraftige stole er betrukket med mørkt læder, bordene i mahogni og i loftet er stukken bevaret.

Maden
Kødet bliver stegt på en grill med lavasten. Menukortet er præget af kød med steaks op til 500 gram, og spareribs af både gris og kalv. Dertil kan du vælge salatbordet. Specialiteten er oksefilet ad libitum, hvor du kan spise, så meget, du orker.

Er du ikke til en proteinbombe, kan du vælge fisk, kylling eller en burger, og vegetarer kan få pasta og bagt kartoffel. Til børn under 12 år har Hereford Village kylling, burger, spareribs og steak i børneportioner. Vinene er både oversøiske og europæiske.

Læs Alt Om Restauranter i København.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.