Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 31/12/12

Her kan du spise 1. januar

  • Tømmermænd. Genrefoto. Foto: Simon Kjove BohrTømmermænd. Genrefoto. Foto: Simon Kjove Bohr
Kransekagen er spist. Champagnen drukket. Nytårsfesten er slut, og nu kommer tømmermændene.

Det er 1. januar. Der er selvfølgelig altid shawarmaen, pizzaen og fastfoodburgeren, men AOK har fundet de bedste cafeer og restauranter i København, der har åbent 1. januar, og som også gerne propper mad i din mave, så tømmermændene kan kureres.

MAD - Modern American Diner

Vesterbrogade 1 P
1620 København V

Den i USA

Foto: Rasmus Kramer Schou

København fået en rigtig diner i den nyåbnede MAD - ikke bare med rigtig amerikansk mad, men også med rigtig buzz-stemning på en af byens mest travle strøg.

Her er plads til over 200 gæster, og de haret omfattende menukort, som spænder vidt, hvilket betyder, at man 1. januar kan gå direkte ind i den amerikanske syvende himmel og få stillet den lille (læs: den megastore) sult. Om du er til morgenmad, burgers, steaks eller dessert på årets første dag er egentlig underordnet - MAD leverer det hele.

Hvad: Den amerikanske tømmermændspleje
Hvor: MAD - Modern American Diner, Vesterbrogade 1 P
Hvornår: Åbent kl. 15-24

Halifax

Frederiksborggade 35
1360 København K

Årets burger dag

Vinder af Byens Bedste Burger 2013: Halifax i Frederiksborggade Foto: Else Bjørn

1. januar er burgerbarenes juleaften. Tømmermænd og helligdag er en god kombi for byens burgerpushere, og de fleste har set fidusen og holder åbent. Halifax åbner f.eks. alle deres fire restauranter kl. 12.00 ligesom Cocks’n’Cows åbner deres kæmpe burgerpalads på Gammel Strand 34 kl. 12. De har også slået sig sammen med Just-eat, Roomservice og E-takeaway, så de rigtig tømmermandsramte kan få maden bragt til døren.

Haché Gourmet Burgers ved Torvehallerne åbner kl. 12, XO Burgers and Steaks på Axeltorv 3 har åbent fra 12-23, mens den nyåbnede Grillen Nørrebro slår dørene op fra kl. 11:30 - 21 og har en ny burger - "Fully Loaded" på menuen. Grillet hakket oksekød, bacon, cheddar, Gruyere ost, karamelliserede løg og aioli. Dagens tidligste burger kan fås på Sokkelund allerede fra kl. 11.00 og de lukker kl. 21. Værsgod at gå amok.

Hotel d'Angleterre

Kongens Nytorv 34
1022 København K

Jazz-brunch med stil

Foto: PR

Godt begyndt er halvt fuldendt, og 2014 kan næsten ikke startes mere fornemt end Hotel d'Angleterres afslappende jazz-brunch med ren luksus for både ører, øjne og munden. Den danske jazz-vokalist Sidsel Storm med band fylder onsdag d. 1. januar fra kl. 10.00 Palmehavens smukke rum med bløde toner.

Samtidig præsenterer stjernekokken Ronny Emborg og hans team en overdådig champagnebrunch med masser smagfulde gourmetretter, der nok skal rette kroppen op igen efter nytårsfesten. Her er alt, hvad hjertet kan begære fra havets østers til helstegt lammekølle - og Bloody Mary for dem som behøver. Og ja den koster 750 kroner, men 2014 er jo også en helt nyt regnskabsår, og det betyder, man kan starte det med et brag uden at få dårlig samvittighed.

Hvad: Jazz-brunch på Hotel d'Angleterre
Hvornår: Onsdag d. 1. januar kl. 10.00-15.00
Hvor meget: 750 kr. per person
Hvordan: Book på event@dangleterre.com eller telefon 78 79 51 89

Café Høegs

Enghavevej 20 A
1674 København V

De historiske tømmermænd

Foto: Nynne Hein Møller

Hjørnet af Sundevedsgade og Enghavevej har været værtshus uafbrudt siden 1891, så hvis du vil pleje dine tømmermænd i historiske rammer, så er Høegs et godt bud. De slår dørene op mellem kl. 12 - 21 og har sat dagen-derpå-favoritter på kortet som brunch, burger, chili con carne.

Ligesom årets helt store gastronomiske modedille kan indtages 1. januar - nemlig pulled pork burger. For dem som slet ikke kan overskue at få det dunkende hoved ud af døren, skal det måske lige siges at Høegs også tilbyder en hovedpinepille buffet.

Hvad: Hovedpinepille buffet på Høegs
Hvor: Café Høegs, Enghavevej 20 A
Hvornår: Åben kl. 12-21

Madklubben Vesterbro

Vesterbrogade 62
1620 København V

Den dedikerede

Madklubben på Vesterbro har mange afdelinger. Her den orange nærmest indgangen. Foto: Else Bjørn

Madklubben Vesterbro, med sin smukke lidt Verner Panton-agtige spacy facade, holder ikke bare åbent 1. januar - de har lavet en decideret tømmermændsmenu. Det betyder man kan gå ombord i både flæskestegssandwich, bøf bearnaise (200 kr.) eller dagens fisk (150 kr.) - skulle humøret være til lidt lettere tømmermandsmad.

Der er også den italienske genialitet gnocchi med svampe, brunet smør og parmesan klar. Ligesom de selvfølgelig har Vesterbro-burger med tomatrelish, Prins Charles cheddar, bløde løg og chips klar til traditionalisterne. Retterne koster 100 kroner.

Madklubben Vesterbro på årets første dag kl. 17.30.

Hvad: Tømmermændsmenu på Vesterbro
Hvor: Madklubben Vesterbro, Vesterbrogade 62

 

Det mener brugerne..

Plej dine tømmermænd på Fischer 1. januar

Traditioner skal holdes I hævd.
Som de tidligere år serverer Fischer på Victor Borges Plads 12, Steak Frites (300 gr Ribeye) 235,-.
Vi starter kl . 16.00 d. 1 januar, kom og nyd en cola og måske lidt skihop

Godt nytår til alle.
venlig hilsen

Fischer

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester