Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 26/06/14

Her er Thomas Rodes nye job

  • Foto: Camilla Rønde Foto: Camilla Rønde
Det var ikke længe Kong Rode fik lov til at være arbejdsløs. Se her hvor han nu skal slå sine folder.

1. august rykker Thomas Rode på hotel. På en måde. Kurhotel Skodsborg har nemlig fået tilknyttet stjernekokken, så han kan skærpe deres sundhedsprofil.

Men hov vent, har Kurhotel Skodsborg ikke lige ansat Philip Scheel Grønkjær som køkkenchef (tidl. køkkenchef på Michelinrestauranterne Kadeau og Herman), og til at hjælpe ham assisterende køkkenchef Gabriel Hedlund (tidl. Herman, Noma og Kokkeriet).

Læs også: Skodsborg Kurhotel opruster på madsiden

Jo, det har de, og det bliver der heller ikke lavet om på, selvom Thomas Rode nu tjekker ind på hotellet.

Han er nemlig ansat som Functional Lifestyle Mentor, og skal således ikke kæmpe i køkkenet.

”Min filosofi om funktionel træning og kost går hånd i hånd med Kurhotel Skodsborgs overordnede vision om det sunde liv. Samtidig kan jeg få den optimale faglige sparring på kurhotellet, og jeg glæder mig både til at lære nyt og til at bevise, at man kan opnå fantastiske resultater med træning og rekonvalescens, når man bruger sund fornuft og den rigtige livsstil,” siger Thomas Rode. 

Læs også: Thomas Rode: Jeg tager Kongen med, når jeg går

”Det er ganske enkelt - vi skal lære at træne på en måde, der ikke kun gavner vores udseende, men som gavner vores krop og generelle velbefindende på længere sigt. Det ser jeg frem til at lære Kurhotel Skodsborgs gæster mere om.”

Ansættelsen af den kendte stenaldermand lægger sig godt op af Kurhotel Skodsborgs vision om at blive nordeuropas førende kurhotel.

Læs også: Thomas Rodes dårligste måltid kostede 15.000 kroner

”Vi er både glade og stolte over at få en kapacitet som Thomas Rode i huset. Thomas har altid haft et utroligt højt fagligt niveau i alt, hvad han foretager sig, og vi ser frem til at lade Thomas sætte sine kompetencer i spil sammen med vores mandskab her på kurhotellet, så vi kan give vores gæster en sundhedsoplevelse udover det sædvanlige,” siger adm. direktør Mai Kappenberger.