Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 16/11/12

Her er Thanksgiving for de hard-core

  • Foto: TIM SLOAN Foto: TIM SLOAN
Tre fugle i munden er bedre end én i ovnen. Oplev Thanksgiving med den vilde tre-i-en løsning, Turducken.

...

Tre fugle i munden er bedre end én i ovnen. Oplev Thanksgiving med den vilde tre-i-en løsning, Turducken. Thanksgiving er, ligesom de fleste andre amerikanske mærkedage, langsomt ved at blive adopteret ind i dansk kultur.

Dette er dagen, hvor familien samles for at hygge sig, udvise taknemmelighed og, nok allervigtigst, fortære mad i mængder der sætter bukseknappen på prøve.

Silver.Spoon er navnet på en guerilla dining-gruppe, som har specialiseret sig i at afholde anderledes kulinariske middage - og de er i den grad hoppet på Thanksgiving i år.

Søndag d. 25. november løber deres middag af stablen, et endnu hemmeligholdt sted ved søerne i København. Her er selvfølgelig de klassiske indslag, som skal serveres denne aften; græskar, tranebær, brunet smør, pecannødder, æbler, kanel og muskatnød.

Men højdepunktet til denne Thanksgiving-middag er uden tvivl være den berømte (og ikke mindst berygtede) ret: ”Turducken”. Navnet er en sammentrækning af TURkey, DUCk, and chicKEN, og betyder simpelthen, at man propper en kylling ind i en and, som så kommes ind i en kalkun. Og voilà; et stk. dekadent stykke fugl lige til at spise. Mere amerikansk bliver det næsten ikke.

Det er virkelig et fantastisk syn at være sammen om det dækkede bord og en oplevelse, alle burde have mindst én gang i deres liv. Dette år vil vi servere vores egne versioner og fortolkninger af en tidløs klassiker', fortæller Tiffany Ng fra Silver.Spoon.

Hvad: Thanksgiving Feast
Hvor: Ved Søerne i København, adressen annonceres til billethaverne.
Hvornår: Søndag d. 25. november. Velkomst kl. 18.00 Middag kl. 19.00
Hvor meget: Mad 500 kroner. Vin 300 kroner.
Hvordan: Billetter kan købes her