Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 30/06/14

Her er programmet til Copenhagen Cooking

  • Foto: Torkil Adsersen Foto: Torkil Adsersen
Spis i topkokkenes private hjem, lav syltetøj i et brombærkrat og smag på de kongelige.

Siden 2005 har Copenhagen Cooking sat gastronomisk trumf på den københavnske sensommer (og siden 2011 også vinteren), og i år er ingen undtagelse. Fra den 22. til den 31. august kan du atter smage dig igennem et væld af aktiviteter i hovedstaden, som byder på alt fra finere kogekunst over bærplukning i byens parker til gratisoplevelser for store og små.

Du kan allerede nu gå på opdagelse i det vidtstrakte program, samt sikre dig billetter til dine favoritarrangementer. De mest populære arrangementer går ofte udsolgt hurtigt, så det er bare med at komme i gang. Du finder hele programmet og billetsalget her.

Copenhagen Cooking fremhæver i år en selv halv snes arrangementer, som du kan læse mere om herunder:

To af byens mest indflydelsesrige gourmetkokke, Lisbeth & Bo Jacobsen, der står bag Restaurationen, åbner dørene til deres private hjem. Her byder de på danske skatte som østers, hummer og poularder fra det frie land, lokale grøntsager og bær tilberedt af kokkene selv.

Kan du ikke få nok af gourmet, står Københavns Lufthavn igen i år bag en pop-up restaurant, der lover at forandre de spisendes gæsters verdensbillede for en stund gennem smag, fantasi og dialog.

Den vilde mad og det at finde råvarer i naturen er en voksende gastronomisk tendens. Den tendens hylder Byhøst, når de afholder Vild Festival på Amager Fælled, hvor du blandt andet kan komme på syltetøjsworkshop i et brombærkrat.

Københavnerne og byens gæster kan også smage på gaden, når Copenhagen Street Food byder på rundvisning på Københavns nyeste markedsplads med en af byens absolut bedste udsigter med lækre smagninger fra gadekøkkenerne undervejs.

Der er også masser af historie på programmet. Et godt eksempel er Christiansborg Slot, som åbner dørene til det store, kongelige festkøkken, hvor maden er blevet tilberedt til utallige af Kongehusets gallamiddage i Riddersalen.

Også Nationalmuseet byder indenfor på restaurant Julian med en fem retters pengemenu, som tager udgangspunkt i oldtidsfundene på de danske pengesedler, der alle befinder sig på Nationalmuseet.

Skriv en kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Kommentarer

Foto: Ikke oplyst

Soulful Tuesday på Mojo Blues Bar med Mathias Heise Quadrillion

Mathias Heise Quadrillion på Mojo

Foto: Ikke oplyst

Stig Skovlind på Copenhagen Songwriters Festival

Stig Skovlind på Copenhagen Songwriters Festival

Foto: Ikke oplyst

Mathias Heise Quadrillion til Lyngby Live

Mathias Heise Quadrillion til Lyngby Live

Foto: Ikke oplyst

Stig Skovlind på Bjergtrolden i Roskilde

Stig Skovlind på Bjergtrolden i Roskilde

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester