Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 22/05/14

Her er Madklubbens nye italiener

  • Så der pizza. Dette er dog ikke en af Gran Torinos pizzaer. Deres pizzaovne bliver først køreklare lige om lidt. Foto: LISELOTTE SABROESå der pizza. Dette er dog ikke en af Gran Torinos pizzaer. Deres pizzaovne bliver først køreklare lige om lidt. Foto: LISELOTTE SABROE
Til juli åbner den første restaurant i Madklubbens nye tre-trins-raket. Læs alt om den her.

I gården mellem Sortedam Dossering og Ravnsborggade ligger der en stor bygning.

Den har tidligere været fabrikshal, men de seneste år levet livet som antikhal.

Nu slår den snart dørene op i helt ny forklædning. Nemlig som Madklubbens nye italiener under navnet Gran Torino.

Se alle billederne her: Her er Madklubbens mange restauranter

Don Italiano
"Vi arbejdede med navnet Torino. Det synes jeg er et vildt fedt navn. Man kan næsten mærke øjnene knibe sig sammen, når man siger det, og man får jo overskæg og garbadinebukser på. Men det blev FOR italiensk."

Læs også: Madklubben åbner tre restauranter i rap

"Vi er meget kede af at blive sat i bås. Vi har jo ikke en opskrift fra en eller anden farmor på Tiramisu. Altså jeg kommer fra Gråsten i Sønderjylland, så der kan vi slet ikke være med på den autenticitet, så vi går en anden vej, og kom til at snakke om Le Grand Pizza, og så var navnet lige pludselig klar - Gran Turino. Så må vi bare leve med, det også er en Clint Eastwood film og en fed amerikanerslæde."

Læs også: Her er Madklubbens New Orleans restaurant

Gran Torino har plads til 150 gæster, som kan gå ombord i de italienske delikatesser med et US-twist som pizza, pasta og grillet fisk, store bøffer, flere forskellige anti pasti og kommer også til at satse på take-away.

Især til alle dem som hænger ud på Dronning Louises Bro eller har lyst til at tage lidt mad med ned og sidde ved søbredden.

Der er installeret Valoriani pizzaovne, kendt som Rolls Royce indenfor den genre, og en lille smule udeservering på en repos, der vender ud mod gården.

Læs også: Her er Madklubbens nye asiatiske restuarant

Hvad: Gran Torino
Hvor: Sortedam Dossering 5 i gården
Hvornår: Åbner efter sommerferien