Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/02/13

Her drikker man vin hos bageren

  • Foto: Foto:
Prøv toddybrunch, grisemiddag og søndagsvinchill i Bageriet i Ryesgade på søndag.

   
På søndag fejrer hele landet for tredje gang den internationale Restaurant Day, hvor folk over hele verden får mulighed for at agere restauratører for en dag. Har man en sjov restaurantidé, lyst til at sælge mormor-kringle, clam chowder eller noget helt tredje, ja, så står det en frit for.

Alle kan være med og alle koncepter er velkomne, kun fantasien sætter grænser.

Restaurant Day afholdes fire gange årligt. Arrangementet blev afholdt første gang i Finland i foråret 2011 og har sidenhen vundet frem over hele verden. I august 2012 kom fænomenet så også til Danmark, hvor 31 restauranter og madboder poppede op til stor fornøjelse for alle os madglade eksistenser, og nu er det altså tid igen til at mødes i anderledes former med mad som samlingspunkt.

I Bageriet i Ryesgade på Østerbro afholder de faktisk fire arrangementer i forbindelse med Restaurant Day. Alle fire oplevelser koster 200 kroner stykket, og så kan man f.eks. kl. 12 eller kl. 15 starte med økobrunch med en lun og krydret rødvinstoddy. Derudover er der Arla Unika-oste, lammerullepølse, æggekage, ølandshvedebrød og anden speltlir, som de siger.

Kl. 18.00 er der lækkerier, når grisemiddagen med pulled pork rammer bordet, og får julelyset til at skinne i alle kødelskeres øjne. Grisen kan skylles ned med mere end 20 forskellige vine, og der er frit slag og fri bæl, hvis man skulle være til det.

Aftenen slutter som alle gode fester - med restegilde fra hele dagen. Igen får vinen en hovedrolle, og der kommer også chillout stemning, når der kommer en plade på spilleren fra kl. 21.

Hvad: Restaurant Day i Bageriet
Hvor: Ryesgade 30C, København Ø
Hvornår: Søndag d. 17. februar kl. 12.00, 15.00, 18.00 og 21.00
Hvor meget: 200 kroner for alt det du kan spise og drikke.
Hvordan: Køb billet her

Se flere arrangementer fra Restaurant Day i København her.

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register