Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 20/08/12

Havnens Kebab

Brugeromtale
Oprettet af: LeifG 20. aug 2012
Senest redigeret af LeifG 21. aug 2012

Jeg og sønnike var på Havnens Kebab i går, og sikke dog en overraskelse at de gode. Lækre kebabspyd, kalkun, kylling, okse og lam grillet over trækuls grill. Tjek dem alle og find din favorit, svært at vælge. Serveret med lækker salat, grillet tomat, tzatiki, lidt syltet hvidkål og lækkert friskbagt mellemøstlig fladbrød. Rigtig meget god mad til meget få penge. Venlig betjening selvom man er blegansigt, autentisk atmosfære, nu var det jo også 30 grader uden for, så det var lige som at være på ferie i de varme lande.
Sønnike og jeg blev enige om en anmeldelse og endte uafhængigt af hinanden med 5 kebabspyd til Havnens Kebab, så drop din frokostpizza, kan vi for øvrigt efterhånden æde flere fede tyrkisk/danske pizzaer?, og få noget ordenligt mad der smager godt. Københavns andre kebabsteder har fået en knivskarp rival.
Anbefales på der kraftigste og man kan ovenikøbet parkere sin bil lige udenfor, stort plus når man som os kommer langvejs fra.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.