Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 02/07/14

Hav2Go i Torvehallerne

Hav2Go i Torvehallerne

Frederiksborggade 21
1360 København K

Åbningstider

Mandag til torsdag kl. 10-19
Fredag kl. 10-20
Lørdag kl. 10-18
Søndag kl. 11-17

Hav2Go og fiskebutikken ligger side om side i stade G7 og G8 i hal 1.

Kontakt

70 20 32 02
 

 

 

 

  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
Et af de de mest populære spots i Torvehallerne hedder Hav2Go. Her kan du få forførende fiskeretter på en nem, sund og inspirerende måde.

Hav2Go har ligget i Torvehallerne siden 2011, og hvis du endnu ikke har lagt mærke til den lille fiskebutik, er det ikke så mærkeligt. Glasmontren med spændende retter fra havet er nemlig for det meste mandsopdækket af nysgerrige kunder, som er fuld i gang med at sammensætte deres takeaway-pakker.

Hav2Go har specialiseret sig i det, de selv kalder "sømad". Det dækker over inspirerende fiskeretter fuld af farver, smag og kreativitet. Målet er at gøre det nødvendige daglige fiskeindtag sjovt og sprudlende frem for uundgåeligt og pligtagtigt.

Du kan altid vælge mellem et hav af retter som f.eks. lynstegt tun med sesam, lakerillette med friske urter og tunsalat, som aldrig har set skyggen af en dåse. Hertil kan du gå på opdagelse blandt spændende salater med favorit-ingredienser som edamame-bønner, quinoa og humus.

Det koster 55 kr. for et frokosttilbud med 1 x fisk og 1 x salat, og så kan du ellers arbejde dig op efter. De store platter med 3-5 slags fisk og 2-4 slags salater på siden fås for et par hundrede kroner, og er en oplagt delemulighed for to personer, som stadig gerne vil have sund samvittighed, når energiniveauet ikke rækker til indkøb og madlavning på hjemmefronten.

Er du blevet så sulten af at kigge på delikatesserne, at du ikke engang kan overskue at slæbe dem hjem, råder Hav2Go heldigvis også over ca. 15. siddepladser ved en lille spisebar og en håndfuld træborde ved vinduerne ud mod Bethesda-kirken.

Bag Hav2Go står køkkenchef Sisse og to medejere, som til sammen har 60 års erfaring. Sisse har 10 års erfaring fra Slagter Lund, hvor hun blev uddannet ernæringsassistent. Herefter gik hun i kokkelære på Den Røde Cottage. Efter et 2-årigt ophold i Australien på forskellige gourmet-restauranter, blev hun køkkenchef på Tapasbaren i Dronningens Tværgade.

Nu driver det smilende energibundt så Hav2Go i Torvehallerne, som på rekordtid er blevet en veritabel publikumsmagnet. Butikken hænger sammen med fiskehandleren Hav.dk, og de friskfangede herligheder serveres desuden fra en farvestrålende Food Truck ved navn Hav2Go Seafood Bar & Grill, som ruller ind på pladsen ved Torvehallerne fra starten af juli 2014.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.