Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 01/07/15

Hatoba

Hatoba

Islands Brygge 9
2300 København S

Åbningstider

Mandag – Torsdag kl. 11.30 – 22.30
Fredag – Lørdag kl. 11.30 – 23.00
Søndag kl. 11.30 – 21.30
Køkkenet holder lukket hver dag mellem kl. 15.30-16.30.

Kontakt

32 96 80 50
 

Køkkentype

Japansk

Sushi

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR
Sushibaren Hatoba på Bryggen har godt styr på deres fisk.

Hatoba betyder brygge på japansk, og navnet kommer sig af, at sushibaren og -restauranten ligger på Islands Brygge overfor skaterbanen. Når du kommer over Langebro og drejer ned ad Thorshavnsgade og igen til højre ad den første gade ned mod Bryggen, ligger Hatoba på hjørnet af Vestmannagade og Islands Brygge.

Indretningen
Designet er futuristisk med sort, hvidt og en græsgrøn, som de dominerende farver. Bordene står tæt, men du kan også vælge at sætte dig i baren ved vinduerne, hvorfra du har udsigt til havnebadet, hvis du strækker hals. Om sommeren kan facaderne åbnes, så du kan spise sushi og nyde aftensolen, som går ned bag byen.

Servicet er sort stentøj, og pindene i stål. Hvis du synes, at de er for tunge at spise med, kan du få et par take away-pinde af træ, som er lidt nemmere at håndtere. Du skal ikke lade pindene skræmme dig fra at besøge et sushi-sted - det er helt okay at spise med fingrene.

Historien
Hatoba blev åbnet af den tidligere professionelle fodboldspiller Allan Nielsen sammen med den tidligere triatlet og IBM-direktør Jens Lindenberg og sports- og musikmanageren Søren Broberg Johansen i 2005. I dag bliver Hatoba drevet af Han Li.

På stedet har før ligger cafeerne Orangeriet og Café Kul & Koks.

Book dit bord online

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.