Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 14/10/15

Halv pris på Cph Street Food i dag

  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
Det populære madmarked på Papirøen giver tidlige julegaver i år.

Copenhagen Street Food har taget ikke baren byen, men næsten hele verden, med storm. Internationale guider og artikler nævner alle de kreative food-trucks i den gamle lagerhal som et absolut must-see, når man er i København.

35 forskellige boder serverer street-food, når det er bedst, og man kan komme hele jordet rundt - 13 forskellige lande - på en tallerken, for relativt få penge. Copenhagen Street Food er nok mest kendt som en sommerting, hvor man hænger ved vandet og chiller, men vinteren byder på sine egne helt specielle godbidder.

Se billederne: Copenhagen Street Food er åbnet

Fra 18.oktober skifter Copenhagen Street Food nemlig åbningstider, så de har åbent torsdag – søndag frem til Påske 2016, hvor sommersæsonen går i gang. Mandag-onsdag kan markedet lejes til store events.

Torsdag den  22. oktober fra kl. 12.00 fejrer de så vinterens komme - og de nye åbningstider - med en 12 timers kæmpe fest, dobbelt op i barerne og halv pris i madboderne.

Læs også: Danmarks bedste sommelier åbner vild restaurant

Yes, boderne vil hele dagen have 50 % rabat, så du f.eks. kan smage flere retter og slukke tørsten i to drinks for éns pris. Om aftenen vil der være live musik, så der er rig mulighed for at smage minderne fra sommerens rejser til udlandet.

Hen over vinteren tænder de også meget mere op for pejsen, stearinlysene og hyggen i de 2300m2 store haller.

Hvad: Vinteren kommer fest
Hvor: Copenhagen Street Food - Papirøen, Trangravsvej 14
Hvornår: Torsdag den  22. oktober fra kl. 12.00
Hvor meget: Halv pris hos alle boder og dobbelt op i baren