Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 02/05/15

Halifax

Halifax

Frederiksborggade 35
1360 København K

Åbningstider

Man-Lør 11:30 - 22:00
Søn 11:30 - 21:00

Kontakt

82 30 43 00
 

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

Køkkentype

Burger

 

 

 

  • Vinder af Byens Bedste Burger 2013: Halifax i Frederiksborggade Foto: Else BjørnVinder af Byens Bedste Burger 2013: Halifax i Frederiksborggade Foto: Else Bjørn

Egentlig har de en cand. merc.-uddannelse, men udsigten til at skulle henslæbe resten af livet i kontorlandskaber, fik Peter og Ulrich til at hugge til, dengang kælderbaren Carla på Frederiksborggade og de lyse lokaler ovenover blev ledige og åbne det sted, som de selv har savnet i byen: en hyggelig bar og lidt lækker cafe, hvor man kan få rigtig gode burgere og et godt glas øl til.

Siden åbningen af de første forretninger i Indre By, har Halifax udvidet og findes nu også i Valby, på Frederiksberg, Østerbro og Vesterbro.

Burgerne
På Halifax kan du få din burger i alverdens verdens versioner.

Du vælger selv, hvilken slags bøf, der skal i bollen og herefter hvilken »destination« burgeren skal komme fra.

Det kunne f.eks. være en klassisk København-burger med tomat, rødløg, cheddar, drueagurk og jalapenos eller en Liverpool-burger i bedste english breakfast-stil med bacon, spejlæg, bløde løg og HP-sauce. Eller hvad med en Tokyo-burger med asiatisk kålsalat, miso-BBQ og peberfrugt?

Til en god burger hører et godt glas øl, men prøv også den danskbrygget cider på fad: Den holder kun 4,5 procent og kan med sin sødme og friske syrlighed gøre underværker på dagen derpå. Baren, som ligger i den høje kælder er også vældig stolt af sin kaffe.

Halifax åbnede i august 2007.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.