Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 04/04/08

Hacienda

Hacienda

Nørre Farimagsgade 6
1364 København K

Åbningstider

Starten af maj til starten af september. Åbner senest kl. 10 og lukker ved solnedgang. Hvis det regner dog tidligere, og hvis der er mange mennesker så senere.

Kontakt

33 33 85 33
 

Diverse

AOK anbefaler

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

Køkkentype

Cafekøkken

 

 

 

  • Foto: Else Bjørn Foto: Else Bjørn
Her er både mulighed for sol og skygge til frokost og aftensol sidst på dagen. Læg dertil at Hacienda ofte et godt sted at spotte kjendisser, mens du venter på frokosten. Både sandwich og salater fås også i vegetariske udgaver.
I hjertet af København, i den eventyragtige Ørstedsparken ligger Hacienda. Når vejret er godt, er området omkring cafeen totalt pakket med spisende, drikkende og solslikkende gæster. Fra bakken, som Hacienda ligger på, kan du se ned på parkens sø.

Udendørscafeen ligger i det nordvestlige hjørne af parken og hed Roberta, de første år den eksisterede.

På simple klapstole kan du sidde og se ned mod søen og ud over parken, hvis du får plads på forhøjningen længst fra cafeen. Her er både mulighed for sol og skygge til frokost og aftensol sidst på dagen. Læg dertil at Hacienda ofte er et godt sted at spotte kjendiser, mens du venter på frokosten. Eller mere præcist: løber frem om tilbage for at se, hvornår din sandwich er færdig.

Systemet er, at du bestiller og betaler inde i cafeen og så får et nummer, som du skal aflevere, når du senere henter maden. Fordelen er, at din sandwich eller salat er frisklavet. Ulempen er, at selvom du betaler cafepris for en sandwich eller en salat, så får du ingen servering med i prisen. Men Haciendas sandwich er så gode og fyldt med friske krydderurter og salat, at du tilgiver alt. 

15 meter fra cafeen ligger en børnelegeplads.

Engang imellem er der live-jazz uden for cafeen eller dj's.

Når man kommer lige det hektiske Nørreport kun 200 meter derfra, er Hacienda som at lande på en fremmed planet. Dansk, afslappet hygge - Børn, bedstemødre, hunde, unge, gamle, ændre - de kommer alle sammen på Hacienda - en perle i bymidten.

Læs Alt Om Restauranter i København.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.