Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 20/03/12

Gyhrs & Niller

Gyhrs & Niller

Øster Farimagsgade 31
2100 København Ø

Åbningstider

Man-fre 16-20, søn 16-20. Mad fra kl. 16.30. Lukket hver lørdag.

Kontakt

35 38 27 77
 

Diverse

AOK anbefaler

Køkkentype

Fransk/dansk

Måltider

Søndagsmiddag

 

 

 

 • Gyhrs & Niller har plads til 12 gæster ved retro-møbler og et par gæster på barstole ved baren ved lugen ud til køkkenet og i vinduet ud mod gaden.  Foto: Else BjørnGyhrs & Niller har plads til 12 gæster ved retro-møbler og et par gæster på barstole ved baren ved lugen ud til køkkenet og i vinduet ud mod gaden.
    Foto: Else Bjørn
 • Dagens ret 19. marts 2012: Sprængt, stegt spoleben med spinattærte, bornholmsk sennep og salat til 100 kroner. Foto: Else BjørnDagens ret 19. marts 2012: Sprængt, stegt spoleben med spinattærte, bornholmsk sennep og salat til 100 kroner.
  Foto:
 • Gyhrs & Niller startede som en lille take away, men udvidede senere med plads til 12 gæster i lokalet på hjørnet til højre for indgangen, foruden de to pladser i vinduet i takeaway'en.  Foto: Else BjørnGyhrs & Niller startede som en lille take away, men udvidede senere med plads til 12 gæster i lokalet på hjørnet til højre for indgangen, foruden de to pladser i vinduet i takeaway'en.
    Foto: Else Bjørn
 • Du kan roligt tage ungerne med på Gyhrs & Niller - de fleste unger vil elske børneretten fish'n'chips. Foto: Else BjørnDu kan roligt tage ungerne med på Gyhrs & Niller - de fleste unger vil elske børneretten fish'n'chips. Foto: Else Bjørn
 • Er du ikke til dagens ret, kan du få en Salade Nicoise med dåsetun, æg, kartofler, sorte oliven, sprøde grønne bønner og rødløg. Foto: Else BjørnEr du ikke til dagens ret, kan du få en Salade Nicoise med dåsetun, æg, kartofler, sorte oliven, sprøde grønne bønner og rødløg. Foto: Else Bjørn
Stedet er lukket i april 2014.
Tidligere var slow food - altså mad, der havde fået tid og kærlighed - det modsatte af fast food, men hos Gyhrs & Niller på Øster Farimagsgade ved Kartoffelrækkerne kan du hurtigt købe en dagens slow food-ret med hjem.

Dagens ret
Hver dag i ugen - bortset fra lørdag, hvor biksen er lukket - har Gyhrs & Niller en ny dagens ret, som - bortset fra fredag, hvor der ofte er et godt stykke oksekød på tallerkenen - altid er en rustik hverdagsret som kan være inspireret af dansk husmands-kost eller Italiens eller Frankrigs landkøkkener.
Se ugens menu og priser på Gyhrs & Nillers eget website

Foruden dagens ret vil Gyhrs & Niller typisk have en Salade Nicoise og en vegetarisk pastaret at vælge imellem, hvis dagens ret ikke er din livret.

Høflig selvbetjening
For kun godt 10 kroner ekstra kan du spise dagens ret i det lille lokale ved siden af take away'en, hvor du selv henter din mad i lugen ud til køkkenet, når kokken har din tallerken klar. Her tager du også bestik og servietter.

Gyhrs & Niller har kun ca 12 siddepladser, så husk at bestille bord eller kom meget tidligt, hvis du ikke vil gå forgæves.

Den høflige selvbetjening gælder også drikkevarer fra køleskabet, hvor du både finde øl, vand og nostalgi-sodavand fra Hancock. Vil du bare have vand, kan du få en flaske postevand gratis. Vin sælger Gyhrs & Nillers selvfølgelig også - både glasvis og i hele flasker i og ud af huset.

Til den søde tand
Prøv chokolademoussen - eller den hvide chokolademousse med citron fra køleskabet til dessert. Eller tag begge to - de vælter ikke budgettet. Som regel kan du også få et stykke kage til din kaffe. Og købe hjemmebagt rugbrød og andre lækkerier med hjem.

Tjek stolen
Det lille spisehus er indrettet med retro-møbler i 60'er og 70'er-stil. Tjek lige hvor solid den gamle stol er, inden du sætter dig. Da AOKs udsendte var forbi, faldt den ene ben af den stol, jeg sad på, men heldigvis først da jeg rejste mig.

Toilet i kælderen
Skal du låne et toilet, går turen ud på bagtrappen og ned i kælderen og er ikke for sarte sjæle - pas på små trin, som er svære at se (det gælder også fra spiseafdelingen og ud i takeawayen).

Gyhrs & Niller udvidede take away'en til mini-spisehus i sommeren 2011.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Bid 20% af prisen på Byens Bedste Burger 2014

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Skøn mad, nærværende betjening og hyggelige lokaler

Jeg er ganske enkelt vild med stedet! Maden er lækker og lige til og betjeningen er sød, nærværende og opmærksom.

Anbefales!

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester