Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 16/04/17

Guide: Her er 5 nye restauranter du skal kende

  • Chicken Nanban fra Kuma til 35 kr. for de dybstegte kyllingeoverlår med kål og tartar-sauce. Foto: Rasmus Kramer Schou

    Chicken Nanban fra Kuma til 35 kr. for de dybstegte kyllingeoverlår med kål og tartar-sauce.

    Foto: Rasmus Kramer Schou
Det vrimler frem med nye restauranter i København. Her er fem helt nyt - fra ad libitum til japansk gademad til grøntsagsrestauranten. Tryk på billederne og læs meget mere om de nye steder.

Kuma

Jagtvej 101
2200 København N

Kuma

Foto: Rasmus Kramer Schou

Hvis man har lyst til at prøve noget traditionel japansk gademad, så er det Jagtvej 101 på Nørrebro, man skal sigte efter. Her ligger den lille restaurant Kuma nemlig.

Meget spartansk indrettet, holdt i rolige grå-blå nuancer med et par højborde, vinduespladser og en lille spisebar.

Okonomiyaki til en 50'er, miso-suppe en flad 20'er. Forskellige yakitori-sticks (kyllingevinger, svineslag, tomat/bacon mm) og sideorders (kimchi, tofu, oden, søde kartofler mm) 15 kr. Man kan få Chicken Nanban til 35 kr. for de dybstegte kyllingeoverlår med kål og tartar-sauce.

Bistro Central

Ny Østergade 14
1103 København K

Bistro Central

Hjørnet hvor Bistro Central åbner. Foto: Rasmus Kramer Schou

Bistro Central er fransk bistrohåndværk i køkkenet og god stemning i restauranten. Den ligger i Indre By, og har bundfæste i de franske grundsmage, men samtidig bruger de også alt det gode fra resten af verden.

Maden på Bistro Central bliver serveret med et hjemmeligt udtryk i form af delemad - det skal være hyggeligt og uformelt med plads til alle.

Her er åbent for både frokost- og aftengæster fra mandag til lørdag.

Mät

Nytorv 5
1450 København K

Mät

Foto: PR

På Nytorv 5, lige overfor Københavns Byret, er der åbnet en restaurant, hvor der er mæthedsgaranti. Man kan nemlig købe og smage hele menukortet - ad libitum til 125 kr. til frokost - og til 175 kr. for en aften menu.

Restauranten har påfaldende nok også fået navnet - Mät.

Rent stilmæssigt sigter køkkenet på at ramme bredt - her er simpelthen noget for de fleste. Smørrebrød, quiche og miniburgers kan bestilles til frokost, mens der til aften blandt andet er steak, kalvekæber og salater på menuen. Og vandet er også gratis.

Piin To

Vesterbrogade 3
1630 København V

Piin To

Det kinesiske tårn i Tivoli kommer til at huse en asiatisk restaurant. Foto: Torben Christensen

Michelinkokken Henrik Yde er rykket i Det kinesiske tårn i Tivoli sammen med dansende pandaer og masser af god asiatisk mad.

Der er plads til 450 gæster på Piin To, og tempoet er højt, så folk ikke skal vente på deres mad. Der er blandt andet blevet ansat fem kokke fra henholdsvis Japan, Thailand, Vietnam, Indien, Kina. De har hver især fået til opgave at skabe klassiske retter fra deres hjemlande serveret i en Piin To boks - det er det thailandske ord for madkasse.

Gemyse

Vesterbrogade 3
1620 København V

Gemyse

Gemyse i Tivoli er et grøntsagsbaseret køkken. Foto: PR

Gemüse er oprindeligt et tysk ord for grøntsager - og en ny restaurant i Tivoli.

Her kan man spise grønt, sundt og bæredygtigt, når køkkenchef Christoffer Brink (tidl. Bocuse d'Or sølvmedaljeassistent og Alberto K) tryller i køkkenet.

Man spiser ved langborde, og maden bliver serveret i skåle og på fade, så man kan dele de seks grønne serveringer til 250 kroner per person - og man kan altså også tilkøbe kød og fisk, hvis nu lysten er der.

Der er også et kæmpe drivhus, hvorfra man også kan købe snack og lette retter - enten til at tage med ud i haven eller simpelthen slå sig ned i drivhuset, hvor der er plads til 24 gæster.

 

Det mener brugerne..

Gastroenteritis

Thank you for the very nice and interesting information, I wait for further information. Obat Kista Ginjal | Obat Penurun Leukosit Tinggi | Manfaat Buah Apel | Obat Gastroenteritis

 

Thanks

Thanks for sharing these restaurants. This is the awesome places for people.
http://rollingskygame.com/

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Foto: Ikke oplyst

Oplev en samtidig og relevant udstilling på Nivaagaards Malerisamling: "Hvad der kan tænkes, kan tegnes. Karikaturtegneren Jens Hage"