Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 29/12/15

Guide: Her er 2015's største restaurantåbninger

  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
København sprang igen i år i luften med nye restauranter. Her er det store overblik over de største åbninger i 2015.

København fik over 50 nye spændende restauranter i 2015 - vi har udvalgt en stor håndfuld her.

Taller

Tordenskjoldsgade 11
1055 København K

Taller

Køkkencheferne på Taller, Karlos Enrique Ponte Maldonado (tv.) og Luis Moreno Peña (th.) Foto: Rasmus Kramer Schou

Det venezuelanske junglekøkken kom til København, da køkkenchefen Karlos og hans Co. åbnede 'Taller' bag Det Kongelige Teater.

Maden er knivskarp gourmet med smage, som du med garanti ikke får andre steder i landet - eller verden for den sags skyld.

Alchemist

Århusgade 22
2100 København Ø

Alchemist

Rasmus Munk Foto: Morten Stricker

Rasmus Munk åbnede Alchemist på Østerbro med plads til 15 gæster, hvor man kun kan bestille én menu. Den koster 2.500 kr. og dækker hele aftenen - hvor man for øvrigt kommer op på 45 retter i den molekylær gastronomi-boldgade og med fuld effekt på serveringer.

Stedsans på ØsterGRO

Æbeløgade 4
2100 København Ø

Stedsans på ØsterGRO

Foto: Mikkel Jensen/Skovdal.dk

På Østerbro åbnede ØsterGRO - en 600 m2 stor økologisk tagfarm på 5. sal af af et gammelt bil-auktionshus, hvor man spiser ved et langbord i verdens smukkeste drivhus.

Flemming Schiøtt Hansen og hans hustru, madskribenten Mette Helbæks madprojekt serverer supersimpel delemad på sæsonens bedste varer fra bonden og naturen - og selvfølgelig også nogle ting, som er dyrket på taget.

Postgaarden

Dyrehavevej 62
2930 Klampenborg

Korsbæk på Bakken

Foto: Ikke oplyst

På Bakken byggede de en tro kopi af den kendte by fra Matador, hvor man både kan møde karaktererne og spise i de fem forskellige restauranter, der åbnede i 2015.

Tjener Boldt klarer Jernbane Restauranten - Postgaarden det lidt finere - Katrines Gaard er bondemad i bedste stil - Lauras Køkken er fællesspisning - og Hos Varnæs er det rigtig fint.

Grisen

Fredensgade 5
2200 København N

Grisen

Foto: Rasmus Kramer Schou

På Grisen serverer Masterchefvinderen Umut og hans kæreste Katrine kick-ass grillretter blandt billeder af Pia Kjærsgaard og en stripperstang.

Grisen sætter helt nye standarder for grillmad med deres fem gennemarbejdede retter, der kan få selv feinschmeckere til at få en brun tåre i øjet.

Köd København

Admiralgade 25
1066 København K

Köd København

Foto: Rasmus Kramer Schou

Den århusiansk kødrestaurant blev kendt, da en vegansk kød-tornado og højlydt gruppe modstandere af kødspisning kastede alle deres kræfter ind på de social medier for at boykotte restauranten.

I 2015 åbnede de så deres første restaurant i København, så hovedstaden også kunne smage, hvordan en god steak skal steges.

Giggles

Kompagnistræde 19
1208 København K

Giggles

Foto: PR

Den kendte comedy-klub, Comedy Zoo, er mest kendt for sjove mennesker, der stiller sig op på en scene for at få folk til at grine.

Men i 2015 startede de sørme også deres egen restaurant. Og det er der ikke bare for sjov. Det kulinariske niveau er nemlig godt deroppeaf, og man kan således nu både spise godt og få rørt lattermusklerne.

Fleisch

Slagterboderne 7
1716 København V

Fleisch

Foto: Rasmus Kramer Schou

Kødbyen VAR engang en lille by fyldt med slagtere, kød og blod. Men så rykkede den kreative klasse ind og skubbede en del af de traditionsrige fag ud.

Fleisch slår igen og er både en slagter med stolte fagfolk i arbejde, men også en restaurant og bar. Det betyder, at man hos Fleisch spiser middag og drikker cocktails inde i en slagterbutik mellem kvæg, der krogmodner, og arbejdende slagterne der går rundt og skærer løs med deres knive og økser.

Toro

Istedgade 60
1650 København V

Toro

Toro er en udvidet tapasbar - man kan sidde i baren og spise og på baren er der en stor sortfodsskinke i en holder. Foto: Jens Nørgaard Larsen

Den spanske Torvehalsdarling Tapas del Toros åbnede restaurant Toro i Istedgade. Her er sortfodsgris fra friland, ægte tyrehaler og spædlam på menuen i det store hjørnelokale med panoramavinduer ud mod gaden.

Råvarerne er i top og tilberedningen sidder også lige i skabet.

Naert

Pilestræde 63
1112 København K

Naert

Grillet lammetunge, selleri, hvidløg og norsk ketchup. Foto: Rasmus Kramer Schou

Så fik København sørme også sin første norske gourmetrestaurant, da Naert slog dørene op i Pilestræde.

Maden er, selvfølgelig, norsk - og dét i i ambitiøs gourmetforklædning - med klipfisk, spæk, fenalår (saltet og tørret lammelar) og rømme på menuen.

Tryk på - NÆSTE - lige her for at se flere restauranter ------->

 

Det mener brugerne..

tnx

jouer les mellieur jeux flash dans le blog 10 العاب
العاب طبخ

 

مرحبا بكن في اجمل واروع العاب

مرحبا بكن في اجمل واروع العاب بنات تلبيس ستايل جديدة وجميلة جدا يمكنكم اللعب فيها والاستمتاع كما تريدون كما ان موقعنا هذا يحتوي على العاب باربي والعاب طبخ والعاب دورا والعديد من العاب بنات تلبيس ستايل على موقع العاب تلبيس جديدة وممتعة وجد شيقة

 

dar

تعتبر العاب تلبيس بنات من اشهر الانواع في هذا المجال وهي بدورها تتضمن عدة اصناف جميلة ويعشقها الكتير وخاصة البنات منها العاب تلبيس ومكياج التي تمزج بين التلبيس وكذلك الميك اب في آن واحد هذا الامر الدي يزيد من جمالها وتجعل كل من يلعبها يستمتع بذلك زد على ذلك العاب تلبيس باربي التي تعرف شعبية كبيرة لانها شخصية مشهورة ويعرفها الصغير والكبير ولهم ذكريات جميلة معها لانها اشتهرت في عالم الكارتون
يحتوي موقعنا على تشكيلة من العاب تلبيس بنات متجددة باستمرار وكل مايتعلق بصنف العاب بنات تلبيس مرحبا بالجميع في مدونة العاب تلبيس بنات الجديدة ...
العاب بنات .....

 

Hej Jeg fandt din blog ved

Hej Jeg fandt din blog ved hjælp af msn. Dette kan være en virkelig velskrevet artikel vil jeg være garanteret at bogmærke det er tilgængelige vender tilbage for at læse meget mere af din nyttige info. Tak til stillingen. Jeg vil helt sikkert vende tilbage. Angelo