Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/04/16

Guide: De 5 på Sønder Boulevard

  • Foto: Christian Als Foto: Christian Als
Den brede boulevard strækker sig fra Halmtorvet til Enghavevej, og byder på lækre byrum med plads til udeliv. Særligt om sommeren emmer her af liv. AOK har fundet fem perler på Sønder Boulevard.

Kost

Sønder Boulevard 52
1720 København V

Den med sund to-go

Foto: Ikke oplyst

På Sønder Boulevard ligger Kost. Det er ikke en almindelig take away-biks, og det er heller ikke en helt almindelig købmandsforretning.

Hvis man ikke orker at købe ind, og ikke lige magter en omgang take away, har Kost en glimrende løsning. Her får man nemlig en pose, der er færdigpakket med lige præcis de ingredienser, man skal bruge til et hjemmelavet og sundt måltid mad – og der følger altid en opskrift med. Her er faste ugentlige opskrifter, som man kan vælge imellem, og så køber man indholdet alt efter hvor mange personer, man skal lave mad til. En ret kunne for eksempel se således ud: Stegte skorzonerrødder med citron og salat med pesto og kerner. Hertil vælger man så den type kød, man ønsker, eller holder aftenen vegetarisk. Her er fokus på de bedste råvarer, der selvfølgelig passer til årstiden.

Råvarerne købes direkte fra producenterne, og de er så vidt muligt fra økologiske og biodynamiske grøntsager og kødet er fra fritgående dyr. Foruden de færdigpakkede poser kan man købe grøntsager, kød, juice, vin og mange andre godter.

Hvad: Kost
Hvor: Sønder Boulevard 52, København V

Kihoskh

Sønder Boulevard 53
1720 København V

Den med lidt af alt

Foto: Camilla Rønde
På hjørnet af boulevarden og Dybbølsgade ligger Kihoskh. Det ligner en kiosk, men er for de lokale blevet et sted, man hænger ud, og går man forbi, er det svært ikke at sætte sig og suge lidt af stemningen til sig. Året rundt står der borde og bænke ude foran, hvor man kan nyde drikkevarer og mad.

Kihoskh er en kombineret kiosk, købmandsbutik og cafe. Du kan drikke lækker friskbrygget kaffe og spise saftige sandwich, yoghurt og andre skønne sager. Brødet er økologisk og leveret af bageriet Brød, som ejerne af Kihoskh også står bag. Udvalget af øl og andre sjove drikkevarer er enormt. Særligt er der mange specialøl fra ind- og udland at finde på hylderne. Her er tænkt over de lækre og anderledes varer, der hæver biksen langt over traditionelt kiosk-niveau. Her er masser af delikatessevarer og ikke bare den billige skiveskårne ost. Udvalget af magasiner er også prangende, her får du både de nyeste fra Danmark og resten af verden.

Mottoet er »Kihoskh - måske verdens rareste kiosk.«

Hvad: Kihoskh
Hvor: Sønder Boulevard 53, København V

Dyrehaven

Sønder Boulevard 72
1720 København V

Den hippe café-bodega

Foto: Kasper Olsen
Café Dyrehaven har længe været blandt Sønder Boulevards mest populære fortovscaféer. Måske pga. den afslappede værtshusstemning, som lokalerne oprindeligt lagde vægge til. Men i 2008 lukkede Dyrehaven som værtshus og genåbnede under samme navn som en hip og moderne café med et nyt og ungdommeligt look. Dog med bevaring af træpaneler og hjortehoveder på væggen.

Maden bliver serveret på ældre mønstret service og øllene i flasker. Her skal man føle sig hjemme.

På menuen finder man klassisk dansk mad som fiskefilet, kartoffelmadder og flæskesteg, men også traditionel cafémad som burgere og salater. Derudover er cafeen det oplagte sted at mødes til en kop kaffe eller øl, som på de solrige dage kan nydes på den lille fortovsplads foran hjørnecaféen. Og hvis en øl skulle blive til flere, har Dyrehaven åben helt til kl. 02 hver dag. Og alt efter hvilken dag på ugen, det er, får caféen en mere bar-agtig stemning, som aftenen udvikler sig.

Hvad: Café Dyrehaven
Hvor: Sønder Boulevard 72, København V

Mad & Kaffe

Sønder Boulevard 68
1720 København V

Den med brunch

Foto: PR

Den tidligere Kaffebaren på Sønder Boulevard 68 skiftede 1. april 2015 navn til Mad & Kaffe. Det er den bestemt ikke blevet dårligere af. Mad & Kaffe går nemlig op i friske, hjemmelavede og økologiske råvarer fra velrenommerede leverandører som bl.a. stjernekokken Daniel Letz, bageren Vores Brød samt øl fra Nørrebro Bryghus.

Om morgenen kan man sammensætte sit personlige morgenbræt via et afkrydsningssystem, så man kan vælge præcis det, man har lyst til. Priserne ligger på tre stk. til 65 kr, fem stk. til 105 kr. og endelig syv stk. til 135 kr.
Alle er velkomne såvel laptops, barnevogne, familiesammenkomster og ammende mødre. Alle kan finde sig til rette og føle sig hjemme i Mad & Kaffes hyggelige uformelle atmosfære.

Mad & Kaffe serverer morgenmad fra kl. 8.30 til 12 (13 i weekenden) og smørrebrød frem til kl. 19. Man kan også få en burger lavet helt fra bunden.
Udenfor på den store trekant er der udendørsservering med sol fra tidlig morgen til sen eftermiddag.

Hvad: Mad og Kaffe
Hvor: Sønder Boulevard 68, København V

Itzi Pitzi Pizza

Sønder Boulevard 51
1720 København V

Den med pizza

Foto: Iris

De grønne arealer på Sønder Boulevard indbyder til københavnerhygge i solen, og når foråret rammer Vesterbro, strømmer hipstere, børnefamilier og hundeluftere ud på græsset. Og hvad er bedre, når man sidder der og slikker solskin, end lige at få noget godt til maven?

Det lille pizzeria med det sjove navn Itzi Pitzi Pizza har placeret sig taktisk godt. Stedets hoveddør vender lige ud til Sønder Boulevard, så pizzaduften rammer forbipasserende og dem, der hænger ud på græsarealerne. Det gør det svært ikke at lade sig friste.

Hos Itzi Pitzi Pizza er der altid højt humør, og gutterne bag disken laver gode, klassiske pizzaer. Du skal nok ikke regne med at kunne få en »Hawaii« eller den med salat og dressing, til gengæld bugner menukortet af italienske lækkerier. Indenfor er der ikke meget plads, så det er ikke muligt at spise sin mad på stedet, men det er der jo heller ingen grund til, når en af Københavns hyggeligste solskinspletter venter lige udenfor.

Hvad: Itzi Pitzi Pizza
Hvor: Sønder Boulevard 51, København V

 

Det mener brugerne..

 

Cara Mencegah Kanker Ginjal

 

Manfaat Dan Kandungan Buah Biji Anggur Untuk Kesehatan Mata

 

Obat Mata Minus

 

Tak for at dele dette med

Tak for at dele dette med alle os selvfølgelig, hvad en stor arbejdsplads og informationrmative indlæg. Jeg vil bogmærke denne hjemmeside holde gør dit stort stykke arbejde og altid vinde min støtte jubel for at dele denne smukke historie.

 

Obat Kurang Darah thanks for

Obat Kurang Darah thanks for share

 
 
 
 
 

good

Obat Hernia yang sangat ampuh untuk penyakit hernia adalah dengan obat herbal, lalu Obat Darah Tinggi yang sangat mujarab untuk menurunkan tekanan darah bisa didapatkan disini, ada juga lalu obat maag, dan juga obat stroke, semua sengan herbal. untuk Obat Kanker Jinak Maupun Ganas Tradisional sangat banyak dicarai, selain itu juga Obat Tipes Tradisional lalu Obat Syaraf Kejepit di pinggang, punggung, kepala dicari oleh lansi Obat Osteoporosis Pria, Wanita Juga Lansia dan juga Obat Prostat Tanpa Operasi Alami . bagi yang menci Obat Lemah Syahwat Pria dan Wanita maka disinilah tempatnya Obat Untuk Tumor Herbal Alami Tradisional .

 

good

Obat Asam Urat good article. thanks

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

AOK Tjenester