Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 29/02/16

Guide: 10 nye restauranter vi glæder os til

  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
København står aldrig stille. Der skyder nye spændende restauranter op hver uge. Her er det store overblik over de vigtigste åbninger.

København sprudler disse år med nye restauranter. Faktisk åbner der så mange, at man nemt kan miste overblikket. Bare rolig, AOK guider her til de næste par måneders planlagte åbninger.

Gik du glip af noget: Her er 2015's største restaurantåbninger

Tidsplaner skrider altid, især i restaurationsbranchen, men her er en nogenlunde kronologisk oversigt over, hvad vi kan glæde os til. Lad os så komme i gang!

Skagen Fiskerestaurant

Vi starter med en, som faktisk allerede åbnede d. 26. februar, men vi glæder os stadigvæk til at prøve den landskendte Skagen-restaurant, som er rykket til toppen af Illum i København - som en del af den store food-court deroppe. Her er plads til 150 gæster, som kan nyde friskfanget fisk og skaldyr - samt en ret ambitiøs cocktailbar. Læs mere om Skagen Fiskerestaurant lige her.

Foto: PR

 

Prolog Coffee Bar

Den 7. marts får Kødbyen en seriøst nørdet kaffebar, når Prolog Coffee Bar rykker ind hos de kreative kokke - I'm a Kombo. De to kaffenørder udvælger og rister omhyggeligt selv deres kaffebønner, og skulle man have lyst til lidt mundgodt til kaffen, så er det hele jo så snedigt indrettet, at Bo og Lasse selvfølgelig disker op med et udsøgt snackudvalg, hvor man ved selvsyn kan opleve, hvordan kreativitet smager - så har vi ikke sagt for meget. Læs mere om Prolog Coffee Bar her.

Hovedpersonen hos Prolog Coffee Bar. Foto: DAVID GANNON

 

Cock's & Cows Ravnsborggade

Torsdag d. 17. marts brager burgerkanonerne fra 'Byens Bedste Burger' vinder 2012, 2014 og 2015 - Cock's & Cows. Den nye Cock's bliver ligeså stor som den originale på Gammel Strand, på ca. 450 kvm og i to plan. Læs mere om den åbning lige her.

Foto: Ikke oplyst

 

Steak Royal

Madklubben rykker ind på Regnbuepladsen i Dennis Knudsens sæbeboble af en restaurant - den der hed Kontrast, og som lige nåede at åbne, inden den lukkede igen. Mandag d. 5. april rykker Steak Royal så ind i de to etager med cirka 200 siddepladser og fokus på  - steak - selfølgelig. Læs meget mere om den åbning her.

Foto: Rasmus Kramer Schou

 

Jagger Fast Food

1.  april slår Oubæk og hans hold dørene op for deres nyeste fast-food eventyr - nemlig Jagger. Istedgade 62 - lige imellem Sticks'n'sushi og Toro i det lokale, der tidligere har været grønthandler - og som nu skal spytte spicy hotdog, classic cheeseburgere og cocktail ud i en lind strøm. Kom med helt bag historien lige her.

Udgaver af fast-food, som har vist sig at være prøveballoner for den nye Jagger.  Foto: Rasmus Kramer Schou

 

Restaurant Palægade

Det bliver noget af et dreamteam, når Michelin-folkene fra Formel B fusionerer med smørrebrødskongerne fra Schønnemanns i den nye Restaurant Palægade til april. Smørrebrød til frokost og moderne danske mad om aftenen - alt det kan du læse meget mere om lige her.

Magnus Mondrup, Rune Amgild Jochumsen, Rasmus Amdi Larsen, Kristian Arpe-Møller, Simon Olesen og Karina Pedersen. Foto: PR

 

Slurp - The Ramen Joint

Til april får København sin fjerde ramen-restaurant, når Slurp - The Ramen Joint åbner et endnu ikke fastlagt sted på Vesterbro. Alt bliver lavet hjemmelavet fra bunden og smagen er i højsædet. Dyk helt ned i ramen-historien her.

Foto: PR

 

Brus

En af årets største åbninger. Mikrobryggeriet To ØL vender efter en del flakken rundt hjem, når de i maj åbner en kæmpe 750 kvm tappehal med ambitiøst restaurant på indre Nørrebro. Læs alt om det spændende projekt lige her.

De to mænd bag Tapperiet Brus er Tore Gynther (tv.) og Tobias Emil Jensen.  Foto: Agnete schlichtkrull

 

Pastis åbner ny

Den ærkefranske klassiker i Gothersgade åbner deres tredje restaurant 1. maj. Vi kender ikke navnet, men den nye restaurant kommer til at åbne på adressen Borgergade 2, hvilket vil sige lige rundt om hjørnet fra Pastis. Og i de lokaler der igennem tiden også har huset den mexicanske restaurant Chico's Cantina. Læs om baggrunden her.

Restaurant anmeldelse Foto: Jeppe Michael Jensen

 

Chicks by chicks

Dato kender vi ikke, men navnet er fast - Chicks by chicks. Og det drejer sig selvfølgelig om et ordentligt økologisk rôtisserie, hvor kyllingerne har haft et godt liv, hvilket gerne skulle komme den til gode, som sætter tænderne i det nye lille spisested. Som forøvrigt kommer til at ligge på Vesterbrogade 55.

Foto: PR

Og til slut her - lige to bonus ting, vi også glæder os til, men som ikke er helt fastlagte endnu.

Gyoza bar CPH

Gyoza bar CPH er lige på trapperne. De fokuserer udelukkende på den japanske specialitet gyoza, men har ikke fundet lokalet til deres restaurant endnu. Til gengæld ligger det fast, at de vil poppe-up hver tirsdag på The Set i nærmeste fremtid - omkring april. Vi følger selvfølgelig op på historien, men indtil da kan man følge med på deres Facebook lige her.

Foto: PR

 

Brors gourmetrestaurant

Restauranten Bror åbnede i november 2014 deres Café Lillebror på Jarmers Plads. Den lukkede de ned igen oktober 2015 - fordi de har en gourmetrestaurant på trapperne på samme adresse. Det endelige koncept, dato og andre småting er ikke helt på plads, men vi lover at følge op på historien, ligeså snart der er nyt fra Bror-lejren. Læs baggrundshistorien her.

Foto: Erik Refner

 

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester