Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 07/08/14

Grød

Grød

Jægersborggade 50
2200 København N

Åbningstider

Man - fre: 7:30-21
Lør - søn: 10-21
 

Måltider

Frokost

Middag

Morgenmad

 

 

 

  • Martin Daniali og Lasse Skjønning Andersen på blot 21 og 23 år har om ikke grød på hjernen – så i hvert fald på menuen i deres nye grødcafe, der åbner i morgen i den trendy Jægersborggade på Nørrebro i København. Foto: Erik Refner Foto: Ikke oplyst

    Martin Daniali og Lasse Skjønning Andersen på blot 21 og 23 år har om ikke grød på hjernen – så i hvert fald på menuen i deres nye grødcafe, der åbner i morgen i den trendy Jægersborggade på Nørrebro i København. Foto: Erik Refner

I Jægersborggade ligger Københavns første grødbar. Bagmændene er to unge fyre med smag for grød.

Martin Daniali og Lasse Skjønning Andersen på 21 og 23 år er tossede med grød. Så meget at de har åbnet den første grødbar i København.

Den ligger blandt Meyers Bageri og Café Lyst på Jægersborggade på Nørrebro og er blevet døbt – ’Grød’. Selvfølgelig.

Læs også: Godt til ganen i jægersborgade

»Grød er fantastisk, når man graver dybere ned i konceptet. Det er jo meget andet end tapetklister og havresuppe,« forklarer Lasse Skjønning Andersen.

Han har boet et år i London, hvor grød længe har været hipt på niveau med kaffe og croissanter. Også i New York har kaffekæden Starbucks lanceret grød.

»Jeg mener, at grødkonceptet har stort potentiale herhjemme. Det er en tendens, der er stærkt på vej tilbage. Grød er gået fra at være lidt kikset til at være moderne – ikke mindst på grund af den nordiske madbølge, som mange af de store, danske kokke sværger til,« siger Lasse Skjønning Andersen.

Grød morgen, middag og aften
De to indehavere af ’Grød’ satser først og fremmest på morgenpublikummet og åbner derfor allerede klokken syv på hverdage. Men ifølge de to drenge kan man også sagtens spise grød til frokost og aftensmad.

»Som aftenmåltid vil man for eksempel kunne få risotto, som vi pepper op med nordiske råvarer. I efteråret vil vi lave risotto med svampe og til vinter med rødbede,« siger Lasse Skjønning Andersen.

Læs også: De fem omkring den varme grød

Han mener, at mange unge også vil blive lokket af tilbudet om at skifte burgeren ud med en god gang risotto. »Mange tænker måske umiddelbart, at de hellere vil have en burger til aftensmad.

Men risotto smager så hamrende godt, og det er samtidig sundt, og det tror jeg vil åbne folks øjne. Og vi vil variere menukortet, så det ikke bliver ensformigt,« siger Lasse Skjønning Andersen og tilføjer:

»Men vi satser ikke på en bestemt målgruppe. Vi tror, at grødkonceptet favner ret bredt, og vi håber at kunne overraske en masse mennesker.«

Hvad: Grød i lange baner
Hvor: 'Grød', Jægersborggade 50

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Spar 20% hos vinderen af Byens Bedste billige spisested 'Mon Amour' med AOK kupon

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester