Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 29/09/16

GreenBurger

  • Foto: PR Foto: PR
  • Musicalskuespiller og danser, Silas Holst, er sammen med tre partnere gået ind i burgerbranchen med plantebaserede burgere. Foto: Martin Sylvest Andersen

    Musicalskuespiller og danser, Silas Holst, er sammen med tre partnere gået ind i burgerbranchen med plantebaserede burgere.

    Foto: Martin Sylvest Andersen
  12  
Plantebaserede burgere lige ved Torvehallerne.

Danseren Silas Holst bragede virkelig igennem det danske mediebillede, da han blev fast danser i TV2 programmer 'Vild med dans', et program han siden har vundet to gange.

Læs også: YOBurger har invaderet Gothersgade

Lørdag d. 1. oktober 2016 prøver han så at vinde den store københavnske burgerkrig - og det endda med en burger, som ikke har set skyggen af kød. Den er nemlig 100 procent plantebaseret og har meget påfaldende overtaget de lokaler lige ved Nørreport og Torvehallerne som den ligeledes vegetariske restaurant Botaniq tidligere lå.

Musicalskuespiller og danser, Silas Holst, er sammen med tre partnere gået ind i burgerbranchen med plantebaserede burgere. Foto: Martin Sylvest Andersen

Silas Holst er gået ind i GreenBurger sammen med tre partnere, men har ingen planer om et karriereskift - dansen er stadigvæk eviggyldig, men med sin nye burgerrestaurant får han mulighed for at investere lidt tid og penge i et koncept der i forhold til dyrevelfærd, bæredygtighed og sundhed giver god samvittighed.

Læs også: Tankstation er blevet til burger-joint

Den dybe umamismag, man normalt forbinder med kød, er hos GreenBurger fanget ved hjælp af portobellosvampe og soja og side-dishes består af fritter, onion rings og sweet potatoes.

Hvad: GreenBurger
Hvor: Frederiksborgsgade 26, Kbh K
Hvornår: Åbner lørdag d. 1. oktober 2016 fra kl. 11.00

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.