Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 13/02/13

Gratis roser med maden til Valentinsdag

  • Foto: Nataliia Foto: Nataliia
Madudbringningsfirmaet e-takeaway.dk har lidt ekstra i posen til sine kunder på Valentines Day. De har nemlig tænkt sig at give hver kunde én af de 100 langstilkede, røde roser, som de har fyldt bilerne op med.

...

Alle madleveringer, der torsdag d. 14. februar bestilles på e-takeaway.dk, vedlægges en rød, langstilket rose sammen med bestillingen.

"Alle har hver deres måde at fejre Valentines på, hvis man overhovedet fejrer den. Vi er nok lidt romantiske her på e-takeaway, men det her er vores måde at gøre noget lidt mere specielt ud af dagen", siger Thomas Cort Hansen, partner e-takeaway.dk og hans kollega, Ulrich Cort Hansen, supplerer:

"Vi synes, det kunne være sjovt at give vores kunder - mænd som kvinder - en særlig tak for godt samarbejde. Og hvad kunne være mere oplagt end på Valentines Day. Det er en gave og hilsen fra os med et kærligt glimt i øjet, som vi håber vores kunder - nye som gamle - vi tage imod med et stort smil på læben".

Maden kan både bestilles på hjemmesiden www.e-takeaway.dk eller via e-takeaways egen app, der fås til både Android og iPhone.

Hvad: e-takeaways Valentinsroser
Hvor: Hjemme hos dig selv
Hvornår: Torsdag d. 14. februar, fra kl. 15 - 22 (sidste bestilling inden 21.30)