Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 08/01/10

Go Sushi by Us på Strandvejen

  • Go' Sushi by Us på Strandvejen 189 fotograferet i februar 2010 Foto: Else BjørnGo' Sushi by Us på Strandvejen 189 fotograferet i februar 2010 Foto: Else Bjørn
Go' Sushi by Us tager med både brune og hvide sushiris kampen op med Sticks'n'Sushi, der indtil nu har siddet tungt på sushi-elskende i 2900.

Go' Sushi på Frederiksborgvej er fusioneret med Sushi By Us på Nørrebro Runddel og sammen taget kampen op om de sushiglade Hellerup-kunder med sushibaren Go' sushi by us, som åbnede midt i januar 2010 på Strandvejen 189 - få meter fra Sticks'n'Sushis takeway i nummer 195 og restauranten i nummer 199.


"Jeg har haft stort succes med den sushi, som jeg har lavet siden jeg åbnede i Nordvest for seks år siden, og jeg tror, at vores friske sushi kan konkurrere med den sushi Sticks'n'Sushi laver," sagde en ubekymret Line Christiansen før åbningen, selvom Umamis Go-afdeling i 2008 måtte kaste håndklædet efter få måneders kamp, da de rykkede ind i hos Emmerys i Helleruphus.

Endnu sundere sushi
"Desuden har vi stor succes med vores sushi med brune ris. Man kan selv vælge, om man vil have sushi med hvide, polerede ris, som lidt et tomme kulhydrater, eller om man vil spise sushi med brune, upolerede ris, som indeholder flere fibre og vitaminer, fordi skallen ikke er poleret væk, forklarer Line Christiansen.

Selvom Line Christiansen kalder de upolerede ris for brune ris, er farven langt fra brun - blot ikke så kridhvid, som de fintpolerede, almindelige sushiris. Smagen er lidt kraftigere, lidt mere korn-agtigt, og på grund af risenes form og konsistens ser nigiri-stykkerne ikke helt så strømlinede ud, som når de er lavet med almindelige sushiris.

Jeg har smagt sushi på brune ris ved siden af sushi af almindelige sushiris, og jeg foretrækker personligt de brune ris, som har mere smag og mere tekstur. Og så gør det jo ikke noget, at de brune ris også er sundere.

 Go' Sushi by Us åbnede 14. januar 2010.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.