Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 23/02/10

Geranium - fra Kongens Have til FCKs Parken

  • Foto: Søren Bidstrup Foto: Søren Bidstrup
23. februar meddelte Geranium, at restauranten har fundet en adresse, hvor den åbner til sommer. Søren Ledet og Rasmus Kofoed skal fortsat drive gourmet-restaurant i en park.

Et år efter michelinrestauranten Geranium lukkede i Kongens Have, åbner Geranium igen - omend i en helt anden slags park. Geranium2 (udtales Geranium i anden) flytter ind i et af de tårne, som er blevet bygget i forbindelse med den nye tribune i Parken.

"Vi flytter ind i H-tårnet, som vender ud mod Østerbro og Nordhavn", forklarer kok og medejer Søren Ledet, som står bag Geranium sammen med Rasmus Kofoed, der to gange har hentet medaljer og statuer hjem fra kokkenes svar på VM.

Kommer vi så til at kunne spise gourmetmad, mens vi ser fodbold?

"Nej, det gør man ikke", svarer Søren Ledet, som ellers er karrig med svar på AOKs nysgerrige spørgsmål om, hvor højt oppe restauranten ligger i tårnet, og hvor mange den har plads til. 

"Det kan I se, når vi åbner til sommer, siger han skælmsk, men røber dog, at selvom stedet og restauranten bliver ny, bliver den måde, som han og Rasmus Kofoed laver mad på, og de ambitioner, de har, ved med at være de samme.

Se her, hvilken restaurant, der åbner 1. marts, hvor Geranium før lå

Historien bag Geranium

 

Javascript is required to view this map.
Kort