Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 08/05/14

Gefährlich

Gefährlich

Fælledvej 7
2200 København N

Åbningstider

RESTAURANT:
Søndag & Mandag : Lukket
Tirsdag & Onsdag : 17 - 24
Torsdag : 17 - 02
Fredag & Lørdag : 17 - 04:30

KØKKEN:
Tirsdag - torsdag : 17 - 22
Fredag - lørdag : 17 - 23

Takeaway via RoomserviceTirsdag - lørdag : 17 - 22

COCKTAILBAR :
Torsdag : 17 - 22
Fredag & lørdag : 17 - 04:30

Kontakt

35 24 13 24
 

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

Køkkentype

Moderne europæisk

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto:
  • Foto: PR Foto:
  • Foto: PR Foto: PR
Klassisk fransk bistro-hygge med Nørrebro-kant.

Siden år 2004 har Gefärlich været et populært fikspunkt lige i smørhullet mellem Nørrebrogade og Sankt Hans Torv. Stedet kan lidt af hvert i begrebets bedste forstand, og er således en oplagt destination både til en gedigen middag med hyggefaktor, en cocktail med vennerne, fest med hippe DJ's eller sågar en klipning i husets egen frisørsalon.

Efter at have eksperimenteret med flere forskellige, kreative køkkenretninger, har Gefärlich nu fundet den rette opskrift med et rustikt, fransk bistrokøkken, hvor den gode kvalitet og store smag er i fokus. Menuen er bygget op omkring et à la carte-kort med klassikere som entrecôte, bouillabaisse, og landlige simreretter. Der er dog også blevet plads til retro-moderne klassikere som en vanedannende burger og en omgang stegt flæsk, som mormor lavede den.

Der er altid 3 forretter at vælge imellem, samt 3 desserter i evergreen-genren som f.ek.s varm chokoladefondant, crème brulée og ost. Desuden gør kokken også noget ud af at kæle for vegetarerne, som både kan finde lækkerier blandt forretter og hovedretter. Vælger du 3 retter, står menuen i 295 kr. pr. snude, hvilket er ganske rimeligt kvaliteten taget i betragtning.

Gefärlich er delt op i flere niveauer med restaurant og DJ-pult i kælderen, spisesal og bar på mezzaninen og en lounge et par trappetrin højere oppe. Stilen er rå på Nørrebromåden med hvide klinker på væggene og retro skolestole omkring træbordene. Alligevel er her både hjertevarme og hyggefaktor, når de mange stearinlys tændes og loungetoner flyder fra højtaleren.

Torsdag, fredag og lørdag bliver der fra kl. 22 skruet op for bassen, når et mix af up and coming artister og kendte navne lægger vejen forbi. Baren fyldes godt op med cocktail-hungrende københavnere, og musikprofilen byder primært på rock og indie med et par enkelte afstikkere til electronica-genren. En cocktail står i ca. 70 kr., og stemningen er med garanti i top.

Bonusinfo: Navnet "Gefärlich" stammer fra et postkort, som en af indehavernes bror, der boede i Berlin, fandt og brugte på en plakat, som i mange år har hængt i en af indehavernes stue. Ordet er naturligvis tysk og betyder "farlig" og minder i dag gæsterne om vigtigheden af at turde vove og følge lidenskaben, når man mærker den.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

AOK Tjenester