Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 08/05/14

Gefährlich

Gefährlich

Fælledvej 7
2200 København N

Åbningstider

RESTAURANT:
Søndag & Mandag : Lukket
Tirsdag & Onsdag : 17 - 24
Torsdag : 17 - 02
Fredag & Lørdag : 17 - 04:30

KØKKEN:
Tirsdag - torsdag : 17 - 22
Fredag - lørdag : 17 - 23

Takeaway via RoomserviceTirsdag - lørdag : 17 - 22

COCKTAILBAR :
Torsdag : 17 - 22
Fredag & lørdag : 17 - 04:30

Kontakt

35 24 13 24
 

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

Køkkentype

Moderne europæisk

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto:
  • Foto: PR Foto:
  • Foto: PR Foto: PR
Klassisk fransk bistro-hygge med Nørrebro-kant.

Siden år 2004 har Gefärlich været et populært fikspunkt lige i smørhullet mellem Nørrebrogade og Sankt Hans Torv. Stedet kan lidt af hvert i begrebets bedste forstand, og er således en oplagt destination både til en gedigen middag med hyggefaktor, en cocktail med vennerne, fest med hippe DJ's eller sågar en klipning i husets egen frisørsalon.

Efter at have eksperimenteret med flere forskellige, kreative køkkenretninger, har Gefärlich nu fundet den rette opskrift med et rustikt, fransk bistrokøkken, hvor den gode kvalitet og store smag er i fokus. Menuen er bygget op omkring et à la carte-kort med klassikere som entrecôte, bouillabaisse, og landlige simreretter. Der er dog også blevet plads til retro-moderne klassikere som en vanedannende burger og en omgang stegt flæsk, som mormor lavede den.

Der er altid 3 forretter at vælge imellem, samt 3 desserter i evergreen-genren som f.ek.s varm chokoladefondant, crème brulée og ost. Desuden gør kokken også noget ud af at kæle for vegetarerne, som både kan finde lækkerier blandt forretter og hovedretter. Vælger du 3 retter, står menuen i 295 kr. pr. snude, hvilket er ganske rimeligt kvaliteten taget i betragtning.

Gefärlich er delt op i flere niveauer med restaurant og DJ-pult i kælderen, spisesal og bar på mezzaninen og en lounge et par trappetrin højere oppe. Stilen er rå på Nørrebromåden med hvide klinker på væggene og retro skolestole omkring træbordene. Alligevel er her både hjertevarme og hyggefaktor, når de mange stearinlys tændes og loungetoner flyder fra højtaleren.

Torsdag, fredag og lørdag bliver der fra kl. 22 skruet op for bassen, når et mix af up and coming artister og kendte navne lægger vejen forbi. Baren fyldes godt op med cocktail-hungrende københavnere, og musikprofilen byder primært på rock og indie med et par enkelte afstikkere til electronica-genren. En cocktail står i ca. 70 kr., og stemningen er med garanti i top.

Bonusinfo: Navnet "Gefärlich" stammer fra et postkort, som en af indehavernes bror, der boede i Berlin, fandt og brugte på en plakat, som i mange år har hængt i en af indehavernes stue. Ordet er naturligvis tysk og betyder "farlig" og minder i dag gæsterne om vigtigheden af at turde vove og følge lidenskaben, når man mærker den.

Book dit bord online

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Nyd 9 økologiske serveringer hos Ché Fè til særpris

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Fint nok sted

Jeg skulle spise her med min kæreste, og selve stedet er virkelig hyggeligt nede i kælderen. Fantastisk indretning.

Da vi møder op, står vi længe og venter i garderoben på at blive taget i mod, da vi har bestilt bord. En tjener står og kigger på os i baren, men reagere ikke. Først efter omkring 5-10 minutter, kommer nogle hen og tager i mod os. Vi får et lille bord, som egentlig er hyggeligt nok. Den samme tjener, som stod og stirrede på os først, "smider" drikkekort på bordet. Vi kigger lidt, og der er kun cocktails på kortet. Vi spørger derfor efter et vinkort.

Flere gange var vi ved at få serveret noget mad, som vi ikke havde bestilt. Så personalet virkede generelt en smule forvirret. Tilgengæld var maden FANTASTISK. Virkelig lækkert!!

Da vi var færdige med at spise, efterspurgte vi om man kunne sidde et sted og få en drink på stedet. Tjeneren henviste til deres "lounge" ovenpå. Det viste sig at være et lille loftsrum på 1.70 meter højt, og man skulle igennem en festlig julefrokost for at hente drinks og komme ind til loftsrummet. Ikke den ideelle lounge efter min mening. Ellers var besøget fint, dog med nogle virkelig grumme servicefejl undervejs. Og maden var, som sagt, fantastisk.

Jeg besøger gerne Gefärlich igen. :-)

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester