Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 31/05/16

Gasoline Grill

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Den gamle tankstation er blevet til burger-joint. Her kan du fråde US-style burger

Klaus Wittrup boede som 16-årig i Chicago. Her blev han glad for burgere. Sådan rigtig glad. Og da han senere i livet smagte en burger fra Burgermeister under togbroen i Berlin var han helt solgt.

I 2016 gik han så all-in på drømmen og overtog den gamle tankstation på Landgreven. Her byggede han Gasoline Grill, en ægte burger-joint, der laver den ægte US-style burger.

Læs også: Københavnsk burger kåret som en af verdens 27 bedste

Det betyder en få håndfuld råvarer, men af god kvalitet og sammensat, så balancen imellem sødt, surt og salt sidder lige i skabet. Kødet er økologisk, bollen er en såkaldt potato-roll, hvor noget af melet er udskiftet med kartoffelmos, så den får en lidt mere mushy konsistens og kan opsuge væden fra burgeren.

Her er er ikke verdens største udvalg, - fire forskellige burgere til 75 kr. stykket, men det her er, er godt. Burgerne kan spises med én hånd og bølgepomfritterne koster en 20'er.

Foto: PR

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.