Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 06/12/12

Gal lille franskmand sluppet løs i lufthavnen

Tidspunkt

Tirsdag 18. dec. 2012, kl 10:00

Københavns Lufthavn

Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Åbningstider

Dagligt, døgnet rundt

Kontakt

32 31 32 31
 

 

  • Francis og Selina i køkkenet på Le Sommerlier Foto: Liselotte SabroeFrancis og Selina i køkkenet på Le Sommerlier Foto: Liselotte Sabroe
Tidlig julegave til flyrejsende i år. Le Sommelier åbner bistro i Terminal 2 d. 18. december.

Salg- og markedsdirektør for Københavns Lufthavn, Carsten Nørland har fat i den lange ende. Det skal være slut med dårlig mad i lufthavnen.

'Gastronomien er blevet et af Danmarks stærkeste varemærker, og vi arbejder hele tiden med at skabe det rigtige mix af internationale brands og de såkaldte ’local heros’, der kan give de rejsende en smagsprøve på, hvad København kan byde på', siger han.

En af de 'lokale helte' er Le Sommelier i Bredgade, som nu åbner en søsterrestaurant i Kastrup. Bag gryderne står chefen selv, franske Francis Cardenau, der har charmeret sin del af Københavns gæster med sit evigt energiske humør.

Arme og ben gik da også i begejstring, da AOK var på lufthavnsinspektion, og blev præsenteret for køkkenet med eget rotisserie og en 36 meter lang bar til gæster.

Det er nemlig meningen, at Le Sommelier Bar & Bistro både er for rejsende, som lige har lyst til en hurtig øl eller en snack i baren, og samtidig også for dem med god tid til at nyde et autentisk kvalitetsmåltid i det mere afslappede lounge-område, hvor der bydes på klassiske franske retter samt et specielt menukort til børn. Priserne så ud til at være, i lufthavnsregi, uhørt fornuftige.

17 millioner om året

Restauranten kommer til at ligge på lufthavnens nok bedste adresse i Terminal 2 ved starten af B-fingeren. En placering som cirka 17 millioner mennesker passerer årligt.

Læs også: Københavns Lufthavn sigter mod madhimlen

Ud over at kunne sidde i bistroen har Le Sommelier begået noget nær en genistreg. Alle retter kan nemlig købes som takeaway og derfor tages med i flyet. 'Vi har jo lagt mærke til, at mange flyselskaber ikke serverer mad mere. Så vi tænkte, det må vi da gøre noget ved', forklarede Francis Cardenau.

Le Sommelier åbner tidligt hver morgen, så selv slipsedrengene i de første morgenfly kan snuppe friske hjemmebagte croissanter og andre specialiteter med sig i de højere luftlag.

Hvad: Le Sommelier Bar & Bistro
Hvor: Københavns Lufthavn, Kastrup. Terminal 2, B fingeren.
Hvornår: Åbner tirsdag d. 18. december

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester