Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Fru Snorks Etablissement

Klientellet er det arbejdende folk fra 30 år og opefter, og det forlyder, at der findes en høj stol i kælderen, hvis man skulle få lyst til at medbringe sin yngste pode.
"Da jeg skulle åbne stedet, tænkte jeg, at det skulle hedde noget kort. Dyt eller båt. Så var jeg til en koncert med Niels Hausgaard, og han ville beskrive forskellen på fynboer og vendelboer. Ved fynboerne spillede han noget tra-la-la a la de-springer ud-af-sengen-om-morgenen. Ved vendelboerne spillede han blues, og så gabte han. Da tænkte jeg: Den skal hedde Snork! Resten af navnet kom til efter at have læst en bog med noget, der hed Fru Karlssons Pensionat. Så kort blev det ikke", Sådan sagde Ole Sommer, der overtog det slemme vesterbroværtshus Dybbøl Bodega med billard og ting ud i luften for otte år siden og gjorde det til et hyggeligt sted med stole ude i solen på gaden om sommeren. Januar 1999 overdrog Ole Sommer bodegaen til makkerparret Peter Christensen og Lars Wilson, som har ført stedet vider i samme ånd. Eneste nyhed er at man nu også kan få tjekkisk øl, nemlig Urquell og Budvar.

Klientellet er det arbejdende folk fra 30 år og opefter, og det forlyder, at der findes en høj stol i kælderen, hvis man skulle få lyst til at medbringe sin yngste pode.

Henriette Harris

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.