Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 26/03/14

Frederiksberg: De 5 steder nær Forum

  • Foto: LISELOTTE SABROE Foto: LISELOTTE SABROE

Restaurant Radio

Julius Thomsens Gade 12
1632 København V

Noma for folket

På den første menu på Rado er en af forretterne kammusling, broccholi i flere stadier og grønne hyldebær-kapers. Foto: Else Bjørn

Hvis du er ude efter god, nordisk mad til en rimelig pris, kan du næsten ikke ramme mere plet end på Radio. Claus Meyers restaurant kan med tilsnigelse kaldes Noma for folket. Husk at booke bord, for der er rift om pladserne.

Chai Wong

Thorvaldsensvej 2
1879 Frederiksberg C

Top-tunet asiatisk

Spicy pomolo-salat med tigerrejer og hjemmelavede reje-chips med chili-mayo på Chai Wong på pre-opening-aften 31. oktober 2011. Foto: Else Bjørn

Hvis du virkelig er i det romantiske hjørne, skal du tage på Henrik Ydes restaurant, Chai Wong, og bestille et af "liggebordene". Her er mørkt træ, dampende sensuel stemning og mad, du skal rejse rigtig langt for at finde mage til. Alle de bedste, asiatiske retter er blevet top-tunet. Det eneste problem kan være, at man ikke når sin aftale i Forum, fordi man bliver hængende og spiser for meget.

Café Overfor

Rosenørns Allé 32
1970 Frederiksberg C

Lige ovre på den anden side

Foto: PR

Café Overfor er navngivet sådan, netop fordi den ligger lige overfor Forum. Derfor er den også et naturligt samlingssted for de mange gæster, der har været til koncerter eller andre arrangementer i Frederiksbergs store hal.

Salon 39

Vodroffsvej 39
1900 Frederiksberg C

Cocktails og god mad

Foto: Ikke oplyst

Salon 30 er først og fremmest kendt som en god og hyggelig cocktailbar, der presser sine egen juicer og spiller jazz på vinyl, men den lille salon med mange borde udenfor har også et lille spisekort og et skarpt køkken. Er du til kød er Salon 39s Bistecca Fiorentina af en 900 grams dansk porterhouse-steak til 385 kroner (som er nok til to personer) et must. Er du til italiensk rødvin er La Spinettas Bionza til godt 600 kroner et forførende match.

OBS: Husk at Salon 39 er lukket søn-tir
Se menuen på Salon 39 s eget website

Restaurant Temporada TapasBodega

Foto: Ikke oplyst

Er du til lidt hyggemad i afslappede omgivelser er en tur på Temporada Tapasbodega et godt bud. Her kan man dele lidt traditionelle spanske favoritter og skylle efter med god vin uden at man bliver nødt til at vælte hele budgettet inden den står på Forum. Det hyggelige lille lokale på Åboulevard 23 har et overskueligt a la carte kort, men klart størstedelen af gæsterne hopper på menuen.

 

Skriv en kommentar