Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 31/10/12

Fransk affære i København

  • Foto: PR Foto: PR
De næste dage rykker Frankrig ind i København med alt fra mad til møbler. Det sker på Docken under navnet Fransk Affære.

...

Så er der godt nyt til alle frankofile københavnere. 1-4 november indtager messen Fransk Affære Docken med alt fra gastronomi til møbler, biler, rejser og køkkenudstyr. Arrangement sætter spot på franske firmaer i Danmark og virksomheder med franske produkter, i alt 30 firmaer, og der er mulighed for at købe købe produkter med hjem fra messen. 

På gastronomisiden kan du møde blandt andre Akademiet Bocuse d’Or Danmark, Coq og Ko, Det Franske konditori, Franske Specialiteter, Jabeco Wine, l’Education Nationale, Le Gourmand, Letz shop vin og specialiteter, Madfrafrankrig.dk, Sæsonvine og Ølagenterne.

Desuden vil franske brands som Air France, Bridor, Evian-Badoit, Fermob, Michelin Nordic, Michelin Travel Partner, Pernod Ricard og Renault være repræsenteret.

Messen, som er arrangeret af Docken i samarbejde med Frankrigs Turistråd, er åben for alle. Det koster 175 kroner at deltage. .http://www.franskaffaere.dk/

Hvad: Fransk livsstilmesse - Fransk Affære

Hvor: Docken, Færgehavnsvej 35 
Hvornår: 1-4 november
Hvordan: 175 kroner på .http://www.franskaffaere.dk/