Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 27/11/12

Frankie's åbner taverna

  • Restaurant Madklubben Foto: Anders Birger Schjørring

    Restaurant Madklubben

    Foto: Anders Birger Schjørring
Køkkenfesten i Admiralgade bliver nu udvidet med en taverna i underetagen.

...

Manden bag Madklubben, Anders Aagard Jensen, havde engang en ven ved navn Frankie, der holdt forrygende middage, der endte som køkkenfester. Det er i hans ånd, at restauranten Frankie’s Køkken er skabt. Her i Admiralgade er der et stort hjemligt køkken med skakternet gulv, fliser som i Londons Underground, og tjenerne henter bestik og brød i et gammelt gult køkken, der tidligere har siddet i en lejlighed, som en af Anders’ venner kendte ejeren af.

Og nu har Frankie's så fået vokseværk. Torsdag d. 25. november bliver underetagen nemlig inddraget som taverna. Hernede er der stadigvæk køkken-fest-stemning, som ovenpå, og der er heller ingen maddogmer at overholde. Der bliver plukket i alle verdens køkkener, så længe det smager godt.

Ud over udvidelsen af restauranten er holdet bag det hele også blevet trimmet. Nogle er in-house fra Madklubbens andre restauranter, men der er også blevet plads til nye ansigter, blandt andet fra den nu lukkede The Paul i Tivoli.

Madklubben har på det seneste oprustet i den københavnske restaurationsliv, senest har de åbnet endnu en Tony's, denne gang på Vesterbro.

Læs mere her

Hvad: Frankie's Køkken & Taverna
Hvor: Admiralgade 25, København K
Hvornår: Torsdag d. 25. november