Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 03/10/16

Forketta

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
Italiensk restaurant i Ryesgade.

Filippo har en succesfuld restaurant i italienske Umbrien. Men han har også en god ven igennem 20 år, nemlig Alessandro, i København.

I slutningen af 2016 tog dog skridtet fuldt ud og åbnede Forketta på Ryesgade på Nørrebro. Herfra serverer de deres livslange passion, god simpel italiensk mad, bygget op i menuer som vi efterhånden kender så godt - antipasti, primi piatti, secondi piatti samt dolce og til at slukke tørsten har de selvfølgelig også italienske druer på kortet - flere fra Umbrien.

Foto: PR

Forketta er kronen på værket, for de to har igennem et stykke tid drevet en bod i Torvehallerne, hvorfra de også har beriget københavnerne med gode råvarer.

På Forketta kan man smage appetizers fra 75 - 135 kr. for den dyreste, men det er så også rør-æg med trøffel. Pasta-retterne ligger omkring 130 kr. og hovedretterne omkring 200 kr., mens desserter starter ved 65 kr.

Hjørnerestauranten, der ligger tæt ved Fredensbro, er hyggeligt indrettet med små træborde, en stor bogreol der fylder næsten hele den ene væg, samt en høj bar nede ved køkkenet samt masser af stearinlys om aftenen.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.