Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 22/03/18

Foredrag: På rejse i fermenteringens rige

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Foredrag: På rejse i fermenteringens rige

Brugeromtale
Oprettet af: Aarstiderne 22. mar 2018

Vi skal ud i de yderste afkroge af et mikrobiologisk univers. Et univers, hvor bakterierne sætter betingelserne for livet. Vi skal med andre ord på rejse i fermenteringens rige. I dag har moderne teknologi langt hen ad vejen erstattet knofedt og hårdt arbejde i køkkenet, men den naturlige fermentering er stadig helt afgørende, når vi fremstiller fødevarer. Den kan man ikke mekanisere. Hør madhistoriker Asmus Gamdrup fortælle om bakteriernes og menneskenes parløb i den gastronomiske verden. Hør også Tine Rask Licht, der er tarmforsker ved DTU, fortælle om tarmbakteriernes betydning for vores krop og sundhed. Til sidst skyder Aarstidernes medstifter Søren Ejlersen en fermenteringsworkshop i gang, hvor du får mulighed for selv at prøve kræfter med den ædle kunst at fermentere.

Foredraget koster 200 kr. og er inklusiv middag. Køb billet her https://aarstiderne.nemtilmeld.dk/523/

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort