Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 02/02/12

For city-prinsesser

 

 

Aktuelle begivenheder:

  • Foto: Ditte Valente Foto: Ditte Valente
Umami, som åbnede i 2008, var byen første designrestaurant, der lignede noget, du havde set i London og N.Y., og før Prinsesse Mary blev mor til fire, var det her, hun gik i byen med veninderne.

...

I vinduet mod facaden hænger et gardin fra gulv til loft i plexiglas som skærm mod nysgerrige blikke fra gaden. Gulvet er af valnøddetræ, bordene af ibenholt og stolene stærkt orange.

En trappe fører op til en gangbro med plexiglas vægge, som giver opmærksomme gæster i baren godt udsyn til dameben, når en gæst i kort kjole passerer sushibaren ved det åbne køkken på 1. sal.

Følger du den træbeklædte gang, åbner restauranten sig for enden som en elegant hule. Køkkenet er japansk/fransk og sushimenuer fås fra knap 200 kroner. Baren har et innovativt cocktailkort.

Hvad: Umami
Hvor: Store Kongensgade 59, Kbh. K, tlf. 33 38 75 00
Hvornår: Køkkenet er åbent man.–tors. kl. 18–22, fre.–lør. kl. 18–23

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Kommentarer

Foto: Ikke oplyst

På sejladsen vil du opleve, hvordan det var at være viking til søs. Vi sejler i Vikingeskibsmuseets traditionelle, nordiske både- direkte efterkommere af vikingeskibene. Alle deltager aktivt ombord med ro, sætte sejl og udføre andet 'sømandsarbejde'.

Daglige sommersejlture på Roskilde Fjord

Foto: Ikke oplyst

I 1962 kom resterne af fem vikingeskibe op af dyndet på bunden af Roskilde Fjord. Fundet vendte op og ned på vores viden om Nordens maritime kultur, og åbnede døren ind til verden i vikingetiden.

Særudstilling: I Vikingernes kølvand

Foto: Ikke oplyst

Mærk, føl, duft og prøv. Kom tæt på vikingernes liv, håndværk og imponerende skibe. Der er oplevelser og aktiviteter nok at tage fat på, når du besøger Vikingeskibsmuseet i Roskilde til sommer.

Sommerferie på Vikingeskibsmuseet

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester