Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 17/04/08

Floras Kaffebar

Floras Kaffebar

Blågårdsgade 27
2200 København N

Åbningstider

Man-tors 10.00-22.00, fre-lør 10.00-23.00, søn 10.00-20.00 køkkenet lukker en time før.

Kontakt

35 39 00 18
 

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Morgenmad

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

Køkkentype

Tehuse og kaffebarer

 

 

 

  • Foto: Jan Jørgensen Foto: Jan Jørgensen
Stedet har en hel række eksotiske kaffesorter, som serveres i portions-stempelkander. Bønnerne kan købes med hjem. Til kaffen fås bagværk fra Byens Bedste Kager, eksotiske salater, sandwich og varme retter.
Floras Kaffebar er med sin hyggelige stemning, originale indretning og udmærkede køkken et levende dementi af, at Blågårds Plads kun har gadevold og betonslum at byde på. Faktisk sidder de nydeligste herrer og damer hver evig eneste dag gladeligt ved bordene udenfor, på trods af udsigten til spritter-bænkene og Weidekamps trøstesløse gettobyggeri. For her er alligevel dejligt, og selvom der ikke er noget kønt at kigge på, så ligger Floras udendørsservering i læ for vind og vejr og har - i modsætning til Sankt Hans - aftensol.

Når Floras på få år har udviklet sig til lidt af en klassiker i det københavnske cafemiljø, skyldes det ikke mindst kaffen. Stedet byder på en hel række eksotiske sorter, som serveres i små portions-stempelkander. Hvis man er blevet tilstrækkelig begejstret for en bestemt slags, kan man købe en pose hele bønner eller friskmalet kaffe med hjem.

Også for den sultne har Floras meget at byde på: Søde sager fra Byens Bedste Kager, eksotiske salater og koldt kød samt varme retter og forskellige sandwich, er hvad der står på menuen her.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.