Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 16/07/14

Fish 'n' Chips i Tivoli

  • Foto: tivoli.dk Foto: tivoli.dk
I Tivolis orientalske hjørne kan du få økologisk Fish 'n' Chips

Selvom man befinder sig mit i kinaland i København, kan man med fordel spise en engelsk klassiker. Fish 'n' Chips i Tivoli serverer nemlig friskfanget fisk og økologiske fritter.

Hemmeligheden bag den sprøde, velsmagende fisk er, at den dyppes i en hjemmelavet dej med timian og pankomel, før den ryger i "ønskebrønden" med kogende olie.

Du vælger selv, hvilken slags eddike, du ønsker til fisken, og med følger også en økologisk tatarsauce med citronsaft og kryddersalt. Ja faktisk er det lille spisested så økologisk, at de har modtaget fødevarestyrelsens bronzemærke. Til maden kan du derfor også få en økologisk øl, saft eller en kildevand.

En gang Fish 'n' Chips med sodavand koster 79 kr. for voksne og 55 kr. for børn. Du finder Fish 'n' Chips under den vilde rutsjebane Dæmonen i hjørnet ud mod Tietgensgade og H.C. Andersens Boulevard.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.