Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 23/05/08

Figaro Bistrot Vinbar

Figaro Bistrot Vinbar

Willemoesgade 31
2100 København Ø

Åbningstider

Man 16.00-24.00, tir-tor 12.00-24.00, fre-lør 12.00-02.00, søn 12.00-22.00

Kontakt

35 38 78 00
 

Diverse

AOK anbefaler

Køkkentype

Fransk

Måltider

Frokost

Middag

 

 

 

  • Foto: Kristian Sæderup Foto: Kristian Sæderup
Her kan du på ægte fransk vis spise en af dagens retter fra tavlen, som Lionel eller Cedric gerne forklarer om. Det foregår på fransk eller engelsk med en vaskeægte accent og et "Madame", som får de kvindelige gæster til at smile med al deres feminine sødme.
Figaro ligger på Østerbro i en høj kælder på et hjørne i Willemoesgade, hvor stearinlyslygter og en elektrisk kæde lyser op i om vinteren, og der står borde udenfor på fortorvet om sommeren.

Indenfor er indretningen en blanding af rustikke, franske borde og stole, kitchede vægmalerier og nogle lave runde marmorborde i værste 80erstil i loungehjørnet. Kan du leve med det, er Figaro et hyggeligt spisested i den billige ende.

Maden
Her kan du på ægte fransk vis spise en af dagens retter fra tavlen, som Lionel eller Cedric gerne forklarer om. Det foregår på fransk eller engelsk med en vaskeægte accent og et "Madame", som får omtrent halvdelen af gæsterne, som især er par, til at smile med al deres kvindelige sødme.

På tavlen kan f.eks. være en spinattærte med salat eller en fransk bonderet med linser, and og fransk bacon og pølse. Er du dessert-elsker kan det anbefales at nøjes med en let hovedret, da Figaros desserter både er lækre og store nok til to.

Hvis I vælger hver sin ret og har lyst til hver sin type vin, kan I vælge mellem 40 flasker, som serveres glasvis. Lionel og Cedric øser gerne af deres viden om vinen uden at docere, hvis I er tvivl.

Vinen
På vinkortet er omtrent 150 forskellige flasker at vælge imellem. Især Frankrig, Italien, Chile og USA er velrepræsenterede. Der er lagt vægt på de lidt mere specielle og sjældne vine, og da stedet trods alt er en vinbar lægges der op til, at folk kommer forbi bare for at nyde et enkelt glas vin.

Me du kan også få et glas godt øl. Figaro sælger Stella Artois og Hoegaarden på fad, og 15 udenlandske øl på flaske.

De erfarne franskmænd, som driver stedet, har tidligere arbejdet på så frankofile steder som L'education Nationale, Bacchus og Cafe Viggo.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester